به گزر خودرونگاران به نقل از ایسنا، سید ناصر سجادی در نشست خبری افزود: هم اکنون حدود 100 هزار خودروی گازوئیل سوز فاقد بیمه شخص ثالث است که بر اساس مصوبه دولت کارت سوخت این خودروها در سال آینده با اطلاع قبلی باطل خواهد شد.
وی افزود : امیدواریم این کار با هماهنگی بیمه مرکزی در نیمه اول سال آینده اجرایی و روزانه دو میلیون لیتر نفت گاز صرفه جویی شود.
سجادی همچنین تبدیل سوخت مصرف کنندگان بزرگ به ویژه کارخانه ها به گاز طبیعی را از دیگر برنامه های این شرکت در سال آینده خواند و افزود: سوخت مایع صرفه جویی شده از طریق بنادر جنوبی به دیگر کشورها صادر می شود.
وی از توسعه عرضه سوخت در نقاط مرزی برای مبارزه با قاچاق خبر داد و افزود : یکی دیگر از برنامه های ما در سال آینده برند سازی در مجاری عرضه است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تصریح کرد: هم اکنون بیش از 5 هزار جایگاه عرضه سوخت در کشور وجود دارد که تک مالک هستند و هماهنگی آنها کار سختی است اما ضوابط برند سازی هم اکنون آماده شده و در اختیار وزیر نفت است که با ابلاغ آن از طرف وزارت نفت به طرف استقرار برندها می رویم.
وی همچنین گفت: یک برند در اصفهان با شهرداری برای ایجاد 40 پمپ بنزین با شهرداری تفاهم کرده است و 20 جایگاه از آن در هفته آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی درباره حفظ سامانه سوخت گفت : این سامانه برای عرضه نفت گاز حفظ می شود چون هم اکنون قیمت گازوئیل 300 تومان است بنابراین برای جلوگیری از قاچاق گازوئیل باید این سامانه نگهداری شود. به گزارش صدا و سیما وی یکی دیگر از اهداف سامانه هوشمند سوخت را کنترل رشد مصرف دانست و تاکید کرد: با اعمال سهمیه بندی رشد مصرف کنترل شد و هم امکان اصلاح نظام قیمت گذاری بوجود آمد و هدف سوم مبارزه با قاچاق سوخت بود .به گفته سجادی با تک نرخی شدن سوخت رشد مصرف سالانه که پیشتر حدود 12 درصد در سال بود به حدود 2 درصد کاهش یافته و حتی در نقاط مرزی این رشد کمتر از 2 درصد بوده که نرخی منطقی است چرا که بنزین 1000 تومانی هیچ جاذبه ای برای قاچاق ندارد.
وی با اشاره به اجرای طرح اختصاص نفت گاز بخش حمل و نقل براساس پیمایش برای خودروهای سنگین گفت: هم اکنون همه 700 هزار خودروی نفت گاز سوز تحت پوشش این طرح است و این طرح که از مهر 94 اجرایی شد آثار خوبی داشت از جمله اینکه در 5 ماه اول اجرا نسبت به مدت مشابه سال قبل مصرف نفت گاز بخش حمل و نقل 15٫5 درصد معادل روزانه 7٫8 میلیون لیتر کمتر شد و از روزی 50٫2 میلیون لیتر به 42٫4 میلیون لیتر کاهش یافت.