خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 425628 جمعه 10 اردیبهشت 1395 14:13
سردار حسینی عنوان کرد:

تأثیرگذاری هشتگ بین خطوط برانیم

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تأثیر کمپین بین خطوط برانیم از اقدامات سلبی پلیس تأثیرگذارتر بود.

به گزارش خودرونگاران ب نقل از باشگاه خبرنگاران ، سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ  گفت: پلیس یک وظیفه ذاتی دارد و آن هم انضباط بخشی و برخورد با تخلفات است ومطمئناً تنها ابزار نظم بخشی، جریمه و توقیف نیست.

 
وی افزود: باید در کنار اقدامات سلبی، اقداماتی ایجابی همچون آموزش، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی هم در دستور کار قرار گیرد.
 
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه بیان کرد: ایست به احترام زندگی و توقیف پشت خط و حرکت کردن بین خطوط از برنامه و طرح‌های خوبی بود که در سال‌های گذشته اجرایی شد.
 
سردار حسینی در پایان با اشاره به تأثیرگذاری هشتگ بین خطوط برانیم، گفت: تأثیر یک حرکت خودجوش مردمی و کمپین بین خطوط برانیم از برخورد سلبی پلیس بیشتر بوده و پلیس هم عضو این کمپین شده است و از برچسب استفاده کرده است و امیدواریم این حرکت خوب و شایسته نه تنها در تهران بلکه در کل کشور نهادینه شود؛ البته نباید الزامی در نصب برچسب هشتگ بین خطوط برانیم باشد چون این حرکت خودجوش مردمی بدون همراهی پلیس تأثیرگذاری خود را گذاشته است.
 




کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.