خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 425722 سه‌شنبه 14 اردیبهشت 1395 11:40
دبیر انجمن قطعه‌سازان خبر داد:

شرط همکاری صنعت قطعه‌سازی ایران با کره

دبیر انجمن قطعه‌سازان ایران با اشاره به حضور هیات کره‌ای در ایران به سرپرستی رئیس‌جمهور این کشور گفت: به قطعه‌سازان کره‌ای گفته‌ایم که فقط در قالب جوینت ونچر همکاری می‌کنیم و آنها باید دور واردات صرف قطعه به ایران را خط بکشند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از اقتصاد نیوز، محمدرضا نجفی‌منش گفت: کره‌ای‌ها مایلند تا برای فروش مستقیم قطعات خودرو با ما مذاکره کنند اما به آنها گفته‌ایم که بهتر است به غیر از همکاری مشترک در صنعت قطعه‌سازی به چیز دیگری فکر نکنند.

دبیر انجمن قطعه‌سازان با اشاره به مذاکره با برخی قطعه‌سازان کره‌ای در جریان سفر رئیس‌جمهور این کشور به ایران گفت: ما مدعی هستیم که در صنعت خودرو به نقطه‌ای رسیده‌ایم که می‌توانیم با همکاری بزرگان قطعه‌سازی دنیا قطعاتی را به تولید برسانیم که قابل عرضه در بازارهای جهانی باشد از این رو دیگر نمی خواهیم فقط بر سر واردات قطعه با آنها کار کنیم و بهتر است کره‌ای‌ها در رفتار خود تجدید نظر کرده و به جای تلاش برای فروش قطعه، به همکاری مشترک برای تولید قطعات در ایران روی آورند.

نجفی‌منش افزود: معتقدیم که در دوره پساتحریم بهتر است از تمام ظرفیت‌های صنعت قطعه سازی کشور استفاده کنیم چرا که با توسعه این صنعت، خودروسازان ما قادرند به تولید خودرویی بپردازند که حداقل 40 درصد قطعاتش ساخت داخل بوده و قابل صدور به بازارهای جهانی است.





کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.