خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 427131 شنبه 26 تیر 1395 15:53
فرمانده انتظامی نور:

کارگاه تولید لنت ترمزهای تقلبی در نور پلمپ شد

فرمانده انتظامی نور از کشف کارگاه تولید لنت ترمزهای تقلبی و کشف دو هزار و ۸۰۰ لنت تاریخ مصرف گذشته خبر داد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا،‌ سرهنگ علی اوسط گرجی پور گفت: در پی کسب خبری مبنی بر تولید لنت ترمزهای تقلبی در یک کارگاه روستایی، ماموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی، افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی متوجه شدند، فردی به نام"وحید- و" با اجاره دو باب انبار سوله و دپوی مقادیر زیادی لنت ترمز کامیون تاریخ مصرف گذشته، پس از انجام یکی سری اقدامات فنی، لنت‌های مورد نظر را به شکل لنت ترمز خودروهای سبک تغییر داده و در بازار به فروش می‌رساند.

سرهنگ گرجی گفت: ماموران با هماهنگی قضائی در بازرسی از این واحد صنفی موفق شدند، بیش از دو هزار و ۸۰۰ لنت ترمز تاریخ مصرف گذشته را کشف کنند و این واحد صنفی را پلمپ کردند.

وی ادامه داد: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد این میزان کالا به صورت قاچاق از آن سوی مرزها وارد کشور شده است. فرمانده انتظامی شهرستان نور، گفت: قاچاق و تولید اجناس بی کیفیت جعلی ضربات مهلکی بر تولیدات داخلی کشور  وارد خواهد کرد و با روح اقتصاد مقاومتی در تضاد است.





کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.