خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 428787 دوشنبه 22 شهریور 1395 18:35

اس یو وی آلفارومئو در نمایشگاه خودروی لس آنجلس رونمایی می‌شود

خودرونگاران- شرکت آلفارومئو قصد ساخت یک خودروی اس یو وی با نام Stelvio را دارد و می‌خواهد در نمایشگاه خودروی لس آنجلس از این خودرو رونمایی کند.

به گزاش خودرونگاران به نقل از زومیت ، آلفارومئو رسما اعلام کرد که نخستین اس یو وی این شرکت با نام استلویو (Stelvio) در ماه نوامبر در نمایشگاه خودروی لس آنجلس رونمایی خواهد شد. 

آلفارومئو استلویو پس از مدل سدان جولیا (Giulia) دومین محصولی خواهد بود که این شرکت برای گسترش تنوع محصولاتش تولید خواهد کرد و  در زیر پوسته‌ی خود از نسخه‌ی تغییر یافته‌ی پلتفرم خواهر پنج در خود استفاده خواهد کرد. 

انتظار می رود که این خودرو با پیشرانه‌های مشابه با مدل جولیا و در دو مدل دیفرانسل عقب و چهارچرخ محرک عرضه شود. این بدان معناست که این خودرو می‌تواند از پیشرانه‌ی ۲.۲ لیتری آلفارومئو که به زودی به بازار خواهد آمد و یا پیشرانه‌ی ۲ لیتری بنزینی جولیا استفاده خواهد کرد که می‌تواند در ورژن های مختلف خود قدرت‌هایی معادل ۲۰۰، ۲۵۰ و یا ۲۸۰ اسب بخار داشته باشد. همانند مدل جولیا، قوی‌ترین پیشرانه‌ی قابل سفارش در این مدل، پیشرانه‌ی شش سیلندر خورجینی به حجم ۲.۹ لیتر خواهد بود که به کمک دو عدد توربوشارژر می تواند تا ۵۰۰ اسب بخار قدرت را تولید نماید و در مدل Stelvio QV نصب خواهد شد. 

آلفارومئو

وبسایت Auto Express همچنین گزارش داده است که امکان عرضه‌ی نسخه‌ی الکتریکی از این خودرو وجود دارد. 

در طراحی قسمت جلوی این خودرو، بسیاری از المان‌های طراحی مدل جولیا در این مدل نیز بکار رفته اند، اما از آنجا که مدل اولیه‌ی استلویو به شدت استتار شده بود نمی‌توان در این مورد با قطعیت نظر داد. 

به دنبال عرضه‌ی مدل استلویو در بازار، آلفارومئو قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ شش مدل دیگر را نیز بر روی پلتفرم مشترک به محصولات خود اضافه کند.





کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.