شناسه خبر :
432053
|
یکشنبه 26 دی 1395 10:0
|
ورود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۹۵ به چرخه حمل و نقل عمومی
|
|
خودرونگاران- عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: تا پایان سال۹۵، ۲۰۰ دستگاه اتوبوس وارد چرخه حمل و نقل عمومی می شود.
به گزارش خودرونگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ابوالفضل قناعتی عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای افزایش حمل و نقل عمومی اظهار داشت: تا پایان سال 95، 200 دستگاه اتوبوس توسط بخش خصوصی وارد چرخه حمل و نقل عمومی می شود.
وی افزود: بخش خصوصی قراردادی با شرکت ایران خودرو دیزل بسته که بر اساس آن و برنامه ریزیهای انجام شده، باید طی دو مرحله هزار دستگاه اتوبوس وارد چرخه حمل و نقل عمومی شود.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: پیش بینی شده که تا پایان سال 96، هزار دستگاه اتوبوس وارد چرخه حمل و نقل شود و به صورت پر کیلومتر با مدیریت شهری کار کند.
کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.