به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، مدیران شرکتهای نفت و خودروسازان در داووس سوییس اعلام کردند این برنامه بخشی از تلاشهای جهانی برای مقابله با گرمایش جهانی است.
بیانیه مشترکی در این راستا از سوی مدیران عامل شرکتهای خودروسازی ب ام و، دایملر، هوندا، هیوندای، کاواساکی و تویوتا و همچنین شرکتهای معدنی آنگوامریکن و شرکتهای مهندسی انجی، لینده و ایر لیکوئید و شرکتهای نفتی توتال و رویال داچ شل امضا شده است.
این شرکتها در بیانیه مذکور اعلام کردند استفاده از هیدروژن در زمان استفاده، دی اکسید کربن منتشر نمی کند و فناوریها و محصولات هیدروژنی پیشرفت قابل توجهی کرده اند.
در مجموع، ۱۳ شرکت فعال در بخش انرژی، صنعت و حمل و نقل یک شورای هیدروژن تشکیل میدهند تا با سیاستگذاران مشورت کنند و مزایای این فناوری را برای عموم روشن کنند.
بر اساس گزارش رویترز، این شرکتها سرمایه گذاری در توسعه و تجاری سازی بخش هیدروژن را که در حال حاضر به ۱.۴ میلیارد یورو در سال بالغ می شود، هدف گرفته اند که در مقایسه، هر سال صدها میلیارد دلار در بخش نفت سرمایه گذاری می شود.
خودروهای پیل سوختی، نقطه عطف برنامه تویوتا برای کاهش ۹۰ درصدی آلایندگی دی اکسید کربن خودروهایش تا سال ۲۰۲۵ هستند. این خودروساز اعلام کرده است تلاش می کند مصرف کنندگان را به استفاده از خودروهای بنزینی-برقی و پیل سوختی به جای خودروهای برقی باطری دار که مسافت محدودی را می توانند طی کنند، ترغیب کند.