خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 434716 دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 14:31
برای نخستین بار در خاورمیانه،

سیستم های صوتی و تصویری خودرو بومی‌سازی شد

خودرونگاران- تولید سیستم های صوتی و تصویری خودرو، برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه از سوی متخصصان داخلی کشور بومی سازی شد و به تولید انبوه رسید. راه اندازی فاز نخست این کارخانه برای 200 نفر از جوانان تحصیلکرده کشور اشتغال مستقیم ایجاد کرد.

به گزارش خودرونگاران، مدیرعامل کارخانه تولید سیستم های صوتی و تصویری خودرو امروز (دوشنبه) در مراسم افتتاح این کارخانه در منطقه ویژه اقتصادی پیام در استان البرز افزود: از ابتدای سال 1394 با نامگذاری سال «اقتصاد مقاومتی»، این شرکت با تشکیل تیمی متشکل از متخصصان داخلی درصدد داخلی سازی سیستم پخش تصویری خودروها و ارائه محصولاتی با کیفیت مناسب تر و قیمت رقابتی برآمد.
به گفته «علی حیدری»، با گذشت یک سال و نیم و انجام تحقیق و توسعه بسیار، این مهم اجرایی شد و توانستیم محصولی 100 درصد ایرانی تولید و عرضه کنیم.
وی یادآور شد: راه اندازی این کارخانه در فاز نخست منجر به اشتغالزایی مستقیم برای 200 نفر از جوانان تحصیلکرده شده و قابلیت صادرات این محصولات تا سالیانه پنج میلیون دلار به کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس وجود دارد.
این فعال بخش خصوصی افزود: اکنون کشورهای ترکیه، امارات متحده عربی ، عربستان، عراق، افغانستان، ترکمنستان، گرجستان و روسیه اقدام به واردات این محصولات از چین می کنند، اما در آینده تولیدات این کارخانه به این کشورها صادر خواهد شد.
حیدری گفت: این کارخانه در فاز نخست با سرمایه گذاری 2 میلیون و 500 هزار دلار برای ماشین آلات و سه میلیون دلار سرمایه در گردش ایجاد شده و برای راه اندازی آن هیچ وامی اخذ نشده است.
فعال بخش خصوصی با اشاره به بازارهای منطقه و بازاریابی انجام شده، گفت: با پیش بینی راه اندازی فاز دوم کارخانه، توانایی جذب نیروی کار تا 600 نفر دیگر به صورت مستقیم ایجاد می شود و سالیانه 15 میلیون دلار صادرات خواهیم داشت و از خروج 30 میلیون دلار ارز جلوگیری می شود.
وی یادآور شد: بر اساس اعلام خودروسازان داخلی 2.2 درصد داخلی سازی هر خودرو مربوط به سیستم مولتی مدیای(چندرسانه ای) تصویری آن است و این شرکت توانسته با راه اندازی این کارخانه در آن سهم داشته باشد.
حیدری از صادرات یکهزار دستگاه «دی وی دی» مخصوص پژو پارس در سال گذشته به کشور عراق خبر داد و ابراز امیدواری کرد امسال نیز به سایر کشورهای منطقه و همسایه صادرات داشته باشند.
وی با اشاره به ارزان بودن نیروی کار در ایران، ابراز امیدواری کرد سرمایه گذاران داخلی بتوانند با کمک و حمایت دولتمردان؛ حتی کشور چین را که اصلی ترین تولیدکننده این محصولات و عرضه کننده آن به کشورهای منطقه است را کنار زده و محصوات ایرانی را جایگزین محصولات چینی کنند.
این فعال بخش خصوصی در پاسخ به ایرنا درباره قیمت این محصول گفت: قیمت نهایی محصولات این کارخانه با در نظر گرفتن حاشیه سود مناسب، برابر با قیمت نمونه مشابه چینی اما با کیفیت بالاتر است.
وی افزود: تعرفه وارداتی نمونه مشابه خارجی این محصولات در گمرک 80 دلار است، اما با استقرار کارخانه در منطقه ویژه اقتصادی پیام با قیمتی مناسب محصولات خود را به فروش خواهیم رساند.
مدیرعامل گروه شرکت های دهکده جهانی و قائم پرشیان یادآور شد: سبد محصولات این شرکت بر روی خودروهای پژو 405، پژو پارس، سوزوکی، برلیانس، سمند و HC قابل نصب است و پتانسیل نصب آنها روی همه خودروهای داخلی و حتی خارجی وجود دارد.
به گزارش ایرنا، سبد محصولات این شرکت شامل سیستم صوتی، تصویری، جی پی اس، خروجی تصویر برای صندلی های عقب، دوربین دنده عقب و ... است.
شرکت خدمات هوایی پیام در سال 1369 با هدف ارایه خدمات هوایی و بالگردی حمل و نقل و توزیع بار و پشتیبانی از نقاط صعب العبورکشور درشرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تایید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را درجنوب غربی کلانشهر کرج آغاز کرد.
پس از آن در سال 1374 هیات وزیران سه هزارو600 هکتار از اراضی فرودگاه پیام را برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی اختصاص داد.
قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضی منطقه ویژه وامکان بهره گیری از تمام تاسیسات و تجهیزات و تسهیلات آن ، نزدیکی به مراکز اقتصادی، صنعتی و کشاورزی کشور، همجواری با راه آهن سراسری ، متروی تهران-کرج و شاهراه های ارتباطی کشورو دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب، رغبت دو بخش دولتی و خصوصی را برای تقویت منطقه اقتصادی پیام بیشتر کرد.
همچنین برخورداری از امکانات زیر بنایی، داشتن گمرک گذرنامه اختصاصی، وجود شعب بانک، نیروی کار ارزان درمنطقه، قرارگرفتن در مسیر 9 استان اقتصادی کشور، نزدیکی به مراکز تحقیقاتی و پژوهشی از جمله سازمان استاندارد از دیگر مزیت های این منطقه ویژه به شمار می رود.





کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.