خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 529015 شنبه 11 تیر 1401 16:38
رئیس اداره استاندارد شمال خوزستان :

استفاده از سیلندر گاز مایع برای سوخت خودرو ممنوع است

خودرونگاران - رئیس اداره استاندارد شمال خوزستان گفت: استفاده از گازهای مایع به عنوان سوخت خودرو ممنوع و مسئولیت عواقب خطرناک آن بر عهده مصرف کننده است.

به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، علی رشیدوند اظهار کرد: استفاده از گاز مایع سیلندری به عنوان سوخت خودرو، کاری غیرایمن و بسیار خطرناک است چون این گاز فقط برای سوخت لوازم خانگی گازسوز بوده و استفاده از آن به عنوان سوخت خودروهای شخصی نیز ممنوع است.

وی افزود: شاهد هستیم که عده‌ای به صورت غیر قانونی و غیر ایمن در مکان‌های غیر مجاز اقدام به سوخت‌گیری خودروهای شخصی از طریق تخلیه سیلندرهای گاز مایع می‌کنند که این عمل بسیار خطرناک و حادثه ساز است.

  رئیس اداره استاندارد شمال خوزستان یادآور شد: بر اساس مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، این عمل غیر قانونی بوده و مسئولیت حوادث ناشی از استفاده غیرمجاز از گاز مایع سیلندری به عهده مصرف کننده خواهد بود.

رشیدوند عنوان کرد: در صورتی که تأسیسات سیلندر پرکنی تحت پوشش اداره استاندارد اقدام به عرضه گاز مایع برای شارژ در خودروها کنند، این اداره برخورد قانونی لازم را با متخلفان خواهد کرد.

 




کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.