خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 551118 دوشنبه 10 مرداد 1401 12:57
خصوصی سازی صنعت خودرو در دولت رییسی

شائبه لغو واگذاری سهام خودروسازان تکذیب شد

چند روزی است که شایعه لغو واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا توسط دولت به گوش میرسد.اما تا جایی که از چند منبع غیررسمی شنیده شده این واگذاری در سطوح بالای وزارتخانه های صمت واقتصاد خودرونگاران - در حال پیگیری است و حتی چهارشنبه هفته گذشته نیز در محل سازمان خصوصی‌سازی جلساتی برگزار شده تا سیاست های عرضه و قیمت گذاری را مشخص کنند این جلسات به صورت مرتب در سازمان خصوصی‌سازی در حال برگزاری است.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از بورس 24، منابع آگاه  در خصوص ارایه گزارشات کارشناسی ایران خودرو و سایپا نیز بیان داشتند که، گزارش های کارشناسان رسمی  توسط وزارت صمت دریافت شده ولی گزارش یکپارچه ( شرکت چه میزان می ارزد) هنوز ارائه داده نشده است.

البته،  فروش سهام ایران خودرو و سایپا  در استان‌ها به صورت جداگانه هم، پیشنهاد سازمان گسترش و نوسازی بوده که به طور مثال ایران خودرو آذربایجان و خراسان واگذار شود و از این سو هم بن سازه و سیتروئن سایپا در ابتدا واگذار شود که فقط  در حد پیشنهاد بوده است، درخواست سرمایه‌گذار یکی از  مراحل اولیه فروش است که پس از اهلیت سنجی و بررسی شرایط اقتصادی،  تاریخ مزایده مشخص و افراد صاحب صلاحیت در مزایده شرکت می‌کنند.

در همین راستا حسین امیر رحیمی،  سرپرست شرکت های سازمان خصوصی‌سازی گفت: سازمان خصوصی سازی با هدف سرعت بخشیدن به واگذاری جلسات متعددی با مراجع ذیصلاح برگزار کرده و دانش فنی سازمان در موضوع واگذاری در اختیار سیاست گذاران در این حوزه قرار گرفته است.

کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.