خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 570792 دوشنبه 1 اسفند 1401 13:17
مدیرعامل شرکت بن رو خبر داد:

تحقق 100 درصدی برنامه تولید شرکت بن رو در بهمن ماه سال جاری

خودرونگاران - مدیرعامل شرکت خودروسازی بن رو گفت: با تولید بیش از 40 هزار دستگاه و ثبت رکورد تولید سالانه، شرکت بن رو توانست به تمامی برنامه تولید سال 1401 در کمتر از 11 ماه دست یابد.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از سایپانیوز، شهرام احمدیان از تحقق برنامه تولید این شرکت در سال جاری خبر داد و افزود: این مهم در سایه برنامه ریزی دقیق و با همت و کوشش تمامی کارکنان شرکت بن رو و حمایت های مدیرعامل گروه خودرو سازی سایپا به دست آمد و  این شرکت توانست در شیفت دوم روز چهارشنبه 26 بهمن ماه با ثبت تولید چهل هزارمین خودرو (39910 دستگاه وانت 151 و 90 دستگاه آریو) تمامی برنامه تولید سال جاری این شرکت را محقق کند.

او با بیان اینکه از مهم ترین بخش های تولید محصول برنامه ریزی در حوزه اجرایی فرآیند است، گفت: فرآیند برنامه ریزی تولید سبب می شود تا مدت زمان و هزینه تولید کاهش پیدا کند.

احمدیان با اشاره به اینکه با استفاده از برنامه ریزی و زمان بندی های دقیق می توان پیش بینی تولید محصولات را در بازه های زمانی مشخص به صورت دقیق انجام داد، اظهار داشت: تولید صورت گرفته در سایت بن رو در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به میزان 82 درصد و تعداد  18 هزار دستگاه افزایش داشته است و این دستاورد مهم در حالی محقق شده که این کارخانه از ابتدای سال جاری تمام محصولات خود را به صورت عبور مستقیم تولید کرده است که یک اقدام مهم در صنعت خودرو به شمار می رود.

احمدیان تصریح کرد: در سال جاری صنعت خودروسازی با توجه به شرایط تحریم و محدودیت های موجود با چالش های متعددی روبرو بود اما گروه خودروسازی سایپا توانست با پشت سر گذاشتن موانع و مدیریت بهینه منابع موجود عملکرد مطلوبی در زمینه تولید و عرضه خودرو به بازار داشته باشد.

کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.