خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 578148 شنبه 19 فروردین 1402 16:49
سخنگوی شورای رقابت:

امروز قیمت خودروها اعلام می شود

خودرونگاران_سخنگوی شورای رقابت گفت:ما به وظایف خودمان در خصوص اطلاع رسانی قانونی عمل کرده ایم و امروز قیمت خودروها اعلام‌خواهد شد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران، اسماعیل شجاعی سخنگوی شورای رقابت گفت:ما به وظایف خودمان قانونی عمل کرده ایم و تخلفی در خصوص عدم اطلاع رسانی انجام نداده ایم.

او گفت: اطلاع رسانی قیمت خودرو هم به دست وزارت صمت است نه شورای رقابت.

سخنگوی شورای رقابت گفت: هدف شورای رقابت حمایت از تولید کننده و مصرف کننده است و یکی از دلایل مخالفت ما هم در بحث موضوع بورس این است که به مصرف کننده زیان فوق العاده‌ای وارد می‌شد، ما در بورس کالا خودرو را به شکل مزایده داریم می‌فروشیم که اصلا به نفع مصرف کننده تمام نمی‌شد.

او گفت: شورای رقابت نهاد قیمت‌گذار نیست و قیمت‌هایی که برای محصولات خودرو‌های تولیدی و مونتاژی در سازمان حمایت محاسبه شده و شورای رقابت به عنوان نهاد سیاست گذار آن را بررسی و تصویب می‌کند و جهت اجرا و اعلام عمومی به وزارت صمت ابلاغ می‌کند.

او گفت: امروز نهایتا قیمت خودرو‌ها اعلام خواهد شد.

کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.