شناسه خبر :
607892
|
سهشنبه 3 مهر 1403 13:29
|
رئیس کل گمرک ایران خبر داد؛
22 هزار و 246 خودرو سواری در 6 ماهه امسال وارد کشور شد
|
|
خودرونگاران_رئیس کل گمرک ایران گفت: با توجه به آخرین آمار گمرک از واردات خودروی سواری، در 6 ماهه امسال 22 هزار و 264 دستگاه خودرو سواری از گمرکات ترخیص قطعی و وارد کشور شده است .
به گزارش خودرونگاران به نقل از مهر، محمد رضوانیفر رئیس کل گمرک ایران، گفت: با توجه به آخرین آمار گمرک از واردات خودروی سواری، در 6 ماهه امسال 22 هزار و 264 دستگاه خودرو سواری از گمرکات ترخیص قطعی و وارد کشور شده و ارزش این تعداد خودرو وارداتی به کشور در بازه زمانی ذکر شده، 438 میلیون و 668 هزار دلار بوده است.
وی با اشاره به اینکه تعداد خودروهای سواری وارداتی در 6 ماهه سال گذشته 1736 دستگاه بوده است، افزود: ارزش واردات خودرو سواری در سال قبل 36 میلیون و 565 هزار دلار بود.
رضوانیفر در خصوص واردکنندگان عمده خودرو به کشور در 6 ماهه امسال، تصریح کرد: در این مدت شرکتهای معین خودرو ایرانیان با واردات 5650 دستگاه، سایپا با 5445 دستگاه، بهمن موتور با 1650 دستگاه و کرمان موتور با 1524 دستگاه به ترتیب بزرگترین واردکننده خودرو سواری به کشور بودند.
کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.