خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 615083 یکشنبه 26 اسفند 1403 15:20
التیماتوم پلیس راهور به امدادخودروهای غیرمجاز

غیرمجازها توقیف می‌شوند

خودرونگاران - معاون عملیات پلیس راهور فراجا در خصوص امداد خودروهای متفرقه بیان کرد: یک دستورالعمل برای ساماندهی این حوزه ابلاغ شده و امدادهای غیرمجاز در حال شناسایی و توقیف هستند.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از ایکوپرس، سردار محمدباقر سلیمی، در نشست خبری رژه نوروزی شرکت امداد ایران‌خودرو ضمن تاکید بر این‌که خدمات امدادی تابع عرضه و تقاضا هستند و اگر تقاضا به‌درستی تامین شود، امدادهای غیرمجاز به‌طور خودکار حذف خواهند شد، افزود: برای ساماندهی امداد خودروها، ورود اصناف و وزارت صمت به این حوزه مورد بررسی قرار گرفته است، اما این تصمیم چالش‌هایی را ایجاد کرده است. ما باید به سمت یک الگوی هوشمند و مدیریت یکپارچه حرکت کنیم. ارایه خدمات امدادی از طریق یک شبکه گسترده و برنامه کاربردی می‌تواند باعث شود که مردم در زمان مناسب، با قیمت مشخص، قطعات استاندارد و خدمات باکیفیت دریافت کنند.

98 هزار نیروی امدادی در نوروز 1404 حضور دارند

سردار سلیمی، با اشاره به آمار تصادفات و تمهیدات طرح نوروزی گفت: در ایام نوروز سطح تردد افزایش می‌یابد و این موضوع ریسک تصادفات را بالا می‌برد.

وی با اشاره به راه‌اندازی پویش «نه به تصادف» اظهار کرد: تجربیات جهانی نشان داده که اگر یک پویش به‌صورت فراگیر و همه‌جانبه با مشارکت مردم اجرا شود، تاثیرات مثبتی خواهد داشت. خوش‌بختانه امسال با ورود رییس‌جمهور، وزیر کشور و وزیر بهداشت، این پویش راه‌اندازی شده و عزم همه سازمان‌ها برای کاهش تصادفات جدی است.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با اشاره به تمهیدات طرح نوروزی گفت: در نوروز امسال، 98 هزار نیروی امدادی و خدماتی، 24 هزار تیم گشتی و 9200 پایگاه ثابت و سیار در جاده‌های کشور فعال خواهند بود. سال گذشته 520 میلیون تردد در راه‌های اصلی ثبت شد و پیش‌بینی می‌شود در نیمه دوم تعطیلات امسال، میزان تردد تا هشت درصد افزایش یابد.

 

کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.