خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 615655 شنبه 21 تیر 1404 12:9

تسلا به گروک مجهز می‌شود

خودرونگاران - «ایلان ماسک» اعلام کرد هوش مصنوعی «گروک» (Grok) حداکثر تا هفته آینده در خودروهای «تسلا» موجود خواهد بود.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از ایسنا، مدیرعامل «تسلا» در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد چت‌بات هوش مصنوعی «گروک» شرکت «ایکس‌ای‌آی» (xAI) به خودروهای این شرکت خودروسازی برقی، خواهد آمد.

در حالی که «ماسک» پیش از این گفته بود خودروهای «تسلا» به «گروک» مجهز خواهند شد، اما جدول زمانی مشخصی را ارائه نکرده است.

«گروک» که در نوامبر 2023 توسط «ایکس‌ای‌آی» تولید شد، یک ربات هوش مصنوعی است که «ماسک» در آن زمان ادعا کرد در چندین معیار از «چت جی‌پی‌تی 3.5»  (ChatGPT 3.5)، برتر است.

طبق گزارش رویترز، «گروک»، نسخه‌های مختلفی از جمله «گروک 1» ، «گروک1.5» ، «گروک2»، «گروک3» و اکنون «گروک4» را ارائه کرده است.

کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.