خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 616064 دوشنبه 14 مهر 1404 9:24

شانس برنده شدن در فروش جدید خودرو

خودرونگاران_ تعداد متقاضیان جدیدترین طرح فروش ایران‌خودرو که از یکشنبه هفته گذشته آغاز شد، در حالی تا ساعت 13 روز جمعه به سه‌میلیون و 800 هزار نفر رسید که این رقم با رشد بیش از 36 درصدی در صبح روز گذشته به پنج‌میلیون و 200 هزار نفر افزایش یافت. با توجه به تمدید این طرح تا ساعات پایانی روز یکشنبه، پیش‌بینی می‌شود تعداد ثبت‌نام‌کنندگان باز هم بیشتر شود؛ موضوعی که تداعی‌گر تجربه سال‌های 1401 و 1402 است که تنها در یک فروش حدود 9‌میلیون نفر برای خرید خودرو در طرح خودرویی مشارکت کردند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از دنیای اقتصاد، در این میان، مقامات صنعتی محرک اصلی استقبال از خرید خودروی کارخانه‌ای را حذف الزام افتتاح حساب وکالتی و بلوکه‌کردن وجه از سوی خودروساز می‌دانند که در مردادماه امسال خبرساز شد. در شرایطی این استدلال از دست‌اندرکاران صنعت خودرو شنیده می‌شود که این مانع در مسیر ثبت‌نام در دور قبلی نیز برداشته شده بود اما تعداد متقاضیان رشد‌ میلیونی را نشان نمی‌داد.

ایران خودرو در مردادماه امسال مبلغ مورد نیاز برای بلوکه‌کردن در حساب‌های وکالتی را از 360‌میلیون تومان به 100‌میلیون تومان رساند و سپس در انتهای مرداد، خبر از حذف این شرط داد. اما طبق آمار منتشر شده تعداد شرکت‌کننده‌ها در طرح فروش خودرویی در مردادماه به 415 هزار نفر رسید که بدین ترتیب این دوره کمترین استقبال از خرید خودرو (تا این لحظه) را به نام خود ثبت کرد.

تمدید طرح فروش خودرو از سوی این خودروساز بزرگ کشور تا ساعت 12 شب گذشته نیز یکی دیگر از مواردی است که برای افکار عمومی پرسش‌برانگیز شده است. در این دور خودروساز اقدام به عرضه 73 هزار دستگاه کرده که با توجه به تعداد شرکت‌کنندگان، شانس خرید خودرو را برای هر متقاضی به 1.4 درصد در این بخت‌آزمایی خودرویی رسانده است.

کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.