خودرونگارانیان

www.BourseKhabarIranian.ir/

شناسه خبر : 619662 سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 13:9

کاسبان جنگ

خودرونگاران - درحالی‌که روز گذشته 2 برابر نیاز ورق فولادی به بازار عرضه شد اما عده‌ای دلیل افزایش شدید قیمت خودرو در 2 هفته اخیر را کمبود ورق برای تولید اتومبیل عنوان کرده‌اند.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از فارس، خودرو در دو هفته اخیر رشد شدید قیمتی داشته و فروشندگان در توجیه این افزایش قیمت می‌گویند، «در جنگ فولاد مبارکه آسیب دیده و ورق نیست».

روز گذشته فولاد مبارکه 160 هزار تن ورق گرم فولادی در بازار عرضه کرد که حدود نیمی از آن فروش رفت و مابقی مشتری نداشت.

طبق جزئیات فروش ورق مبارکه، این محصول به کمترین نرخ یعنی قیمت پایه فروش رفته و تزریق 2 برابر نیاز بازار بوده است.

درحالی‌که ایران در شرایط آتش‌بس به سر می‌برند، تعدادی با به‌کار بردن مکرر عبارت «جنگه دیگه» نسبت به افزایش قیمت کالاها و نیازهای ضروری مردم اقدام کرده‌اند.

یک کارشناس اقتصادی جواد محمدی می‌گوید که گرانی ادامه‌دار نیست و بازار خود را اصلاح می‌کند، زیرا مردم توان خرید با قیمت بالا را ندارند و این کاهش تقاضا به کاهش قیمت ختم می‌شود.

اما یک کارشناس اقتصادی رضا صالحی معتقد است که نباید حس بی‌دولتی به مردم منتقل شده و باید با نظارت دقیق و جریمه سنگین متخلفان،‌ با هرگونه افزایش قیمت مقابله کرد.

شبکه‌ای فعال در صنعت می‌گوید، بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی به‌ویژه بنگاه‌های بزرگ در بیان خسارات واحدها در جنگ‌ دقیق عمل نکرده‌اند و همین مسئله در داخل به سیگنال افزایش قیمت دامن زده است.

این شبکه دقیق کردن ابعاد خسارت جنگ با راستی‌آزمایی را راهکار رفع این مشکل معرفی کرده است.

کلیه حقوق این سایت برای خودرونگارانیان محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2021 www.‎BourseKhabarIranian.ir, All rights reserved.