شناسه خبر : 425904
تاریخ انتشار :
تمایل ژاپنی‌ها به همکاری با خودروسازی ایران

تمایل ژاپنی‌ها به همکاری با خودروسازی ایران

روابط عمومی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی: ماسایوکی، نماینده بخش قطعه‌سازی خودرو سازمان تجارت خارجی ژاپن (جترو) به‌منظور همکاری و مشاوره برای ارتقای سطح کیفی تولید قطعه‌سازی، با محمدرضا رضوی رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از دنیای اقتصاد، در این دیدار طرفین بر زمینه‌ همکاری‌های آتی و چگونگی این همکاری‌ها در بخش قطعه‌سازی خودرو، جذب کمک‌های کارشناسی و فنی جترو اعم از آموزش و گسترش ارتباطات کارشناسان فنی در بخش قطعه‌سازی تاکید کردند و پیشنهادهایی برای آموزش و اجرای روش‌های مدرن بهبود هزینه‌ها، کیفیت، تحویل و توسعه (QCDD)، مدیریت JIT و روش کایزن (بهبود مستمر فرآیند تولید) در سطح بنگاه‌های منتخب قطعه‌سازی مطرح شد. ماسویوکی نماینده بخش قطعه‌سازی خودرو سازمان تجارت خارجی ژاپن در این دیدار از همکاری کارشناسان و مهندسان ژاپنی به‌صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت با دست‌اندرکاران صنعت قطعه‌سازی ایران خبر داد.

همچنین در این دیدار، رضوی ضمن ابراز رضایت از همکاری کارشناسان ژاپنی با قطعه‌سازان ایرانی افزود: همکاری در این زمینه با ایران عمدتا از طریق سرمایه‌گذاری و همکاری‌ شرکای اروپایی یا کره‌ای با قدمتی طولانی شکل گرفته است. وی با بیان اینکه در گذشته حضور ژاپن در بازار ایران تنها در قالب واردات خودرو بوده است، گفت: تعامل و همکاری با صنعت خودرو و قطعه‌سازی ژاپن، سبب خارج شدن از فضای تک‌بعدی، افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفی صنعت خودرو و قطعه‌سازی ایران خواهد شد. رضوی اظهار کرد: همکاری با شرکت‌های قطعه‌سازی ژاپنی از طریق روش‌های مختلف سرمایه گذاری در ایران معنا خواهد داشت.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.