شناسه خبر : 431971
تاریخ انتشار :
اعمال محدودیت در محور کرج- چالوس از ساعت ۱۵
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور خبر داد

اعمال محدودیت در محور کرج- چالوس از ساعت ۱۵

خودرونگاران- رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور از اعمال محدودیت ترافیکی در محور کرج- چالوس از ساعت ۱۵ امروز خبر داد و گفت: این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه دارد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از فارس، سرهنگ نادر رحمانی در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور گفت: در حال حاضر کلیه راه‌های مواصلاتی کشور باز است و ما مداخلات جوی را شاهد نیستیم.

وی از اعمال محدودیت در محور کرج- چالوس خبر داد و گفت: از ساعت 15 مسیر از سمت کرج به چالوس مسدود می‌شود ضمن اینکه از ساعت 18 نیز از مرزن آباد به کرج راه یکطرفه خواهد شد.

رحمانی تصریح کرد: این محدودیت تا ساعت 24 اعمال می‌شود اما این احتمال هم وجود دارد که زودتر از ساعت 24 محدودیت برداشته شده و راه دوطرفه شود.

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور دلیل اعمال این محدودیت ترافیکی را احتمال بار ترافیکی به شهر تهران از محورهای کرج، چالوس، هراز و فیروزکوه عنوان کرد.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.