شناسه خبر : 432028
تاریخ انتشار :
به زودی معاینه‌ فنی نوع ۲ حذف خواهد شد
جزئیات معاینه‌فنی برتر خودروها اعلام شد

به زودی معاینه‌ فنی نوع ۲ حذف خواهد شد

خودرونگاران- مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران گفت: فاز نخست معاینه‌فنی برتر اجرایی شد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سید نواب حسینی منش مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران  اظهار داشت: با توجه به این که برای طرح ترافیک 96 داشتن معاینه فنی برتر الزامی است، متقاضیان باید در صورت داشتن معاینه فنی به یکی از مراکز جهت اخذ معاینه فنی برتر اقدام کنند.وی افزود: آن دسته از خودروهایی که معاینه‌فنی دارند، برای اخذ معاینه‌فنی برتر باید نصف هزینه آن را پرداخت کنند، اما چنانچه خودرویی فاقد معاینه فنی باشد با پرداخت مبلغ 22 هزار تومان می تواند معاینه فنی برتر اخذ کند.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران گفت: در فاز نخست در کلانشهر‌ها معاینه فنی برتر الزامی و معاینه فنی نوع 2 حذف خواهد شد و سال آینده معاینه فنی برتر جایگزین معاینه فنی فعلی خواهد شد.

حسینی منش در پایان تصریح کرد: در معاینه فنی نوع 2 که تاکنون صادر می‌شده در تست‌ها دور موتور آرام در سرعت پایین ملاک تست خودروها بود، اما در معاینه فنی برتر دور موتور به پایین و بالا بررسی خواهد شد و مبنا بر این است که دور موتور RPM 2500 از 2.5 CO به 0.7 CO کاهش یابد و این موضوع کار را برای اخذ معاینه فنی سخت کرده است.


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.