شناسه خبر : 432784
تاریخ انتشار :
راه اندازی کارخانه مونتاژ هیوندای در پاکستان

راه اندازی کارخانه مونتاژ هیوندای در پاکستان

خودرونگاران- شرکت هیوندای موتور در یک جوینت ونچر با شرکت نساجی نیشات میلز، قصد دارد یک کارخانه مونتاژ خودرو در پاکستان راه اندازی کند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، بازگشت هیوندای به پاکستان از تلاشهای دولت این کشور برای متحول کردن بازار خودرو که در اختیار خودروسازان ژاپنی شامل تویوتا، هوندا و سوزوکی است، پشتیبانی می کند.

هیوندای و کیا موتور تا سال ۲۰۱۴ در پاکستان خودرو مونتاژ می کردند اما پس از اینکه شرکت دیوان فاروق موتورز، شریک محلی آنها ورشکست شد، از فعالیت کنار کشیدند.

هنوز مشخص نیست هیوندای چه میزان سرمایه در جوینت ونچر پاکستانی خود خواهد گذاشت و نمایندگان این خودروساز کره ای در این باره هنوز اظهارنظر نکرده اند.

شرکت نیهات میلز زیرمجموعه گروه نیشات است که در بخشهای بانکی، منسوجات، انرژی و سیمان غول بزرگی است. قیمت سهام این گروه پس از اعلام این خبر ۱.۴ درصد صعود کرد.

خودروساز فرانسوی رنو سال گذشته موافقت کرد در کارخانه جدیدی در پاکستان سرمایه گذاری کند و کیا موتور اعلام کرد مونتاژ خودرو را در جوینت ونچر با شرکت لاکی سیمنت که بخشی از گروه برادران یونس است، آغاز خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، دولت پاکستان بر این باور است که رقابت فزاینده قیمتهای بالای خودرو در این کشور را کاهش خواهد داد و در مارس، سیاست خودرویی جدیدی را اعلام کرد که با عرضه تعرفه‌های واردات مناسب، به نفع شرکتهای تازه وارد در بازار خودرو بود.

این مشوقها شرکتهای خودروسازی حاضر در بازار پاکستان را معترض کرد و بعضی از آنها خواستار برخورداری از شرایط مشابه شدند.

پاکستان با جمعیت حدود ۲۰۰ میلیون نفر بازار بزرگی است اما در سال مالی ۲۰۱۵-۲۰۱۴ تنها ۱۸۰ هزار خودرو در این کشور به فروش رفت در حالیکه در هند سالانه بیش از دو میلیون خودروی سواری به فروش می رود.


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.