شناسه خبر : 434745
تاریخ انتشار :

تخفیف ۵۰ درصدی برای ورود خودروهای هیبریدی به محدوده طرح ترافیک

خودرونگاران- رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر اعلام می کند خودروهای هیبریدی تنها ۵۰ درصد از تخفیف برای ورود به طرح ترافیک برخوردار هستند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از مهر ، پس از گلایه برخی شهروندان مبنی بر مشکلاتی که بر سر راه دریافت آرم طرح ترافیک خودروهای هیبریدی ایجاد شده و برخلاف وعده‌های داده شده باید برای ورود به محدوده طرح ترافیک هزینه‌ای پرداخت کنند، ابوالفضل قناعتی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران گفت: در کمیسیون عمران ورود آزادانه خودروهای هیبریدی در محدوده‌های طرح ترافیک به تصویب رسید.

وی ادامه داد: این موضوع برای تشویق خریداری خودروهای پاک که آلاینده‌ای ندارند، بود و اگر خلاف این موضوع اتفاق افتاده به شورا اعلام شود تا این موضوع پیگیری شود.

با این وجود احمد دنیامالی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل می‌گوید: کمیسیون عمران موافق سیاست‌های تشویقی برای خودروهای هیبریدی بود زیرا این خودروها آلایندگی ندارند و نیازی نیست برای ورود به محدوده طرح ترافیک شامل سیاست‌های محدودکننده شوند.

وی تصریح کرد: اما در صحن شورا تنها تخفیف ۵۰ درصدی مورد تصویب قرار گرفت و پیش‌بینی شد این خودروها همگی امکان برخورداری از طرح ترافیک را داشته باشند اما ۵۰ درصد هزینه‌ها را پرداخت کنند.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.