شناسه خبر : 566129
تاریخ انتشار :
واردات بنزین به کشور نداریم

واردات بنزین به کشور نداریم

خودرونگاران_مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کشور از تکذیب واردات بنزین به کشور خبر داد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ جلیل سالاری مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: در حال حاضر تولید بنزین سوپر بعد از برطرف شدن مشکل پالایشگاه شازند اراک آغاز شده است و اکنون در نواحی کلانشهرها عرضه صورت می‌گیرد، عرضه را از تهران آغاز کرده‌ایم و به تدریج در مابقی شهرها عرضه را ادامه خواهیم داد.

او در پاسخ به اینکه آیا به کشور واردات بنزین داریم یا خیر؟ گفت: خیر و توجه به شرایط فعلی کشور برای تامین سوخت در حال حاضر در دستور کار است.

به گفته مدیر عامل شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی کشور،صادرات بنزین در اولویت بعدی قرار دارد.

سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: اکنون ظرفیت 6 میلیارد لیتری سوخت را در نیروگاه‌ها ایجاد کردیم تا در شرایط کمبود گاز از آن استفاده کنند.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.