شناسه خبر : 590972
تاریخ انتشار :
قیمت‌گذاری خودرو باید بر عهده وزارت صمت باشد

قیمت‌گذاری خودرو باید بر عهده وزارت صمت باشد

خودرونگاران - وزیر صمت با بیان این که قیمت گذاری خودرو باید بر عهده وزیر صمت باشد گفت: هم اکنون نهاد‌های مختلف در این موضوع مسئول هستند و وظایف خود را هم انجام نمی‌دهند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از تسنیم، عباس علی آبادی وزیر صمت گفت: تصمیمات مربوط به قیمت گذاری خودرو باید در عهده وزیر صمت باشد، اما هم اکنون نهاد‌های مختلف در این موضوع مسئول هستند و وظایف خود را هم انجام نمی‌دهند.

وی افزود: در مورد قیمت گذاری خودرو مدتی است که دچار یک تعلل عمدی شده ایم، در حال حاضر خودروساز نمی‌تواند خودش محصولات را بفروشد و برای همین پول قطعه ساز را هم نمی‌تواند پرداخت کند و با چنین روندی زنجیره تامین قطعات دچار مشکل می‌شود.

علی آبادی ادامه داد: در حال شکستن انحصار بازار خودرو هستیم و در این باره قوانین واردات را مشخص کرده ایم، زیرا در یک رقابت سالم، صنایع رشد می‌کنند. البته واردات خودرو‌های نو برای همه مردم امکان پذیر است و برای واردات دست دوم هم اقدام می‌شود.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.