شناسه خبر : 596636
تاریخ انتشار :
دام حواله‌فروشی خودرو

دام حواله‌فروشی خودرو

خودرونگاران_رئیس اداره فرهنگی اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: شهروندان مراقب دام کلاهبرداران حرفه‌ای با ترفند واگذاری حواله فروش خودرو در شبکه‌های مجازی باشند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از دنیای اقتصاد، سرهنگ محمد شریفی گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری افراد شیادی را که توانسته بودند از 100شهروند حدود ده‌میلیارد تومان با ترفند واگذاری حواله فروش خودرو اخاذی کنند دستگیر کردند و تحویل مراجع قضایی دادند.

وی با اشاره به تبلیغات گسترده در فضای مجازی در خصوص واگذاری حواله فروش خودرو افزود: این کلاهبرداران در ملاقات‌های حضوری با وعده‌های دروغین مبنی بر تحویل خودرو با قیمت مناسب، اعتماد شهروندان را جلب می‌کردند و ضمن تنظیم قرارداد، از آنان مبالغ زیادی اخذ می‌کردند و سپس متواری می‌شدند.

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی پلیس آگاهی فراجا در ادامه با اشاره به این پرونده، ضمن هشدار به شهروندان در این خصوص گفت: درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی از سوی افراد دلیلی بر صحت و درستی مطالب عنوان‌شده و تایید آنها از سوی مراجع رسمی نیست.

وی با بیان اینکه اسامی شرکت‌های مجاز در پایگاه خبری بانک مرکزی به نشانی www.cbi.ir موجود است، افزود: شهروندان پیش از پرداخت هرگونه وجهی از مجوزدار بودن آن شرکت از سوی بانک مرکزی اطمینان حاصل کنند.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.