شناسه خبر : 614842
تاریخ انتشار :
مذاکرات نیسان با هوندا به بن‏‏‌بست رسید

مذاکرات نیسان با هوندا به بن‏‏‌بست رسید

خودرونگاران - منابع آگاه روز پنج‌شنبه اعلام کردند که شرکت خودروسازی نیسان پس از شکست مذاکرات ادغام با هوندا، آماده همکاری با شرکای جدید است و شرکت تایوانی فاکسکان یکی از گزینه‌‌‌های احتمالی به شمار می‌رود.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از دنیای اقتصاد، این خودروساز ژاپنی که با چالش‌‌‌های متعددی روبه‌روست، پس از کناره‌‌‌گیری از مذاکرات با رقیب بزرگ‌تر خود هوندا برای تشکیل سومین خودروساز بزرگ جهان، بار دیگر در دوراهی قرار گرفته است. این ادغام می‌توانست تحولی عمده در صنعت خودروی جهان باشد. بر اساس گفته یک منبع مطلع، ماکوتو اوچیدا، مدیرعامل نیسان، روز پنج‌شنبه در دیدار با توشیهیرو میبه، همتای خود در هوندا، پس از پیشنهاد هوندا مبنی بر تبدیل نیسان به یک شرکت تابعه، خواستار پایان مذاکرات شد.

به گفته دو منبع آگاه، نیسان اکنون آماده همکاری با شرکای جدید، از جمله شرکت‌های فناوری است تا بتواند با تحولات فناورانه در زمینه خودروهای برقی، خودروهای نرم‌‌‌افزار‌محور با  رقبای چینی همگام شود. یکی از این منابع تایید کرد که فاکسکان، بزرگ‌ترین تولیدکننده قراردادی محصولات الکترونیکی جهان، یکی از گزینه‌‌‌های همکاری است. رویترز در دسامبر گزارش داده بود که فاکسکان، سازنده آی‌فون‌‌‌های اپل که به دنبال گسترش کسب‌و‌کار نوپای خود در تولید قراردادی خودروهای برقی است، پیشنهاد همکاری به نیسان داده بود که با رد این خودروساز مواجه شد.

جالب توجه است که جون سکی، از مدیران ارشد سابق نیسان که زمانی نامزد مدیرعاملی این شرکت بود بخش خودروهای برقی فاکسکان را هدایت می‌کند. نیسان و هوندا در دسامبر تفاهم‌‌‌نامه‌‌‌ای برای بررسی ادغام تحت یک شرکت هلدینگ امضا کرده بودند، اما اختلافات فزاینده باعث پیچیده شدن مذاکرات شد و پس از درخواست هوندا برای تبدیل نیسان به شرکت تابعه، به بن‌‌‌بست رسید.

پیش فروش خانه در چیتگر | فرصت سرمایه گذاری رو از دست نده

انتظار می‌رود نیسان در جلسه هیات‌مدیره پیش از اعلام نتایج مالی سه‌ماه سوم در هفته آینده، تصمیم خود برای خروج از تفاهم‌‌‌نامه را رسمی کند. این شکست در مذاکرات، سوالاتی را درباره چگونگی عبور نیسان از بحران فعلی بدون کمک خارجی مطرح می‌کند. نیسان که در میانه یک برنامه بازسازی قرار دارد، پیش‌تر برنامه‌‌‌هایی برای کاهش 9هزارنیروی کار و 20‌درصد ظرفیت تولید جهانی خود اعلام کرده بود. در پی این تحولات، سهام نیسان روز پنج‌شنبه 7.3‌درصد افزایش و سهام هوندا 4‌درصد کاهش یافت که برعکس روند روز قبل بود.


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.