شناسه خبر : 615109
تاریخ انتشار :
سایبرتراک‌های آمریکا فراخوان شدند

سایبرتراک‌های آمریکا فراخوان شدند

خودرونگاران - غول خودروهای برقی، اعلام کرد که «تسلا» در جدیدترین فراخوان پیکاپ‌تراک، تقریباً تمام سایبرتراک‌های آمریکا را به دلیل جداشدن یک قطعه بیرونی در حین رانندگی، فراخوان کرد.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از ایسنا، شرکت خودروسازی «تسلا»، این خودروها را به دلیل خطر جدا شدن یک صفحه بیرونی از جنس استنلس استیل از خودرو و افزایش خطر احتمال تصادف، فراخوان کرده است.

شرکت خودروسازی «تسلا» به اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها در آمریکا اعلام کرد که این فراخوان بیش از 46هزار خودروی تولید نوامبر 2023 تا 27 فوریه سال جاری را پوشش می دهد و از ژانویه 2024، هشتمین فراخوان برای این خودروی شاسی‌بلند یا اس‌یووی(SUV) است.

طبق برآوردهای تحلیلگران، با توجه به اینکه، «تسلا» تحویل سایبرتراک‌های خود را متوقف نکرده است، خودروهای فراخوان شده، اکثریت قریب به اتفاق خودروهای سایبرتراک‌ها را در برمی‌گیرد.

این فراخوان می‌تواند یک شکست برای «تسلا» باشد که در سال جاری، تقریباً نیمی از ارزش سهام خود را با توجه به رقابت فزاینده و واکنش منفی علیه نقش جنجالی «ایلان ماسک»، مدیرعامل این شرکت خودروسازی از دست داده است.

طبق گزارش رویترز، «ست گلدشتاین»، تحلیلگر شرکت مورنینگ استار، گفت که این فراخوان بر عملکرد سه ماهه مارس «تسلا» تاثیر قابل توجهی نخواهد داشت، زیرا فروش سایبرتراک در مقایسه با فروش بیشتر مدل‌های «تسلا مدل سه» و «تسلا مدل وای» (Y) نسبتاً کم بود.

 


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.