شناسه خبر : 615626
تاریخ انتشار :
مذاکرات نیسان برای تولید خودروی برقی فاکسکان

مذاکرات نیسان برای تولید خودروی برقی فاکسکان

خودرونگاران_ نیسان موتور، با شرکت فاکسکان در مورد همکاری در زمینه تولید خودروهای الکتریکی مذاکره می‌کند که می‌تواند کارخانه اوپاما در ژاپن را از تعطیلی نجات دهد.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از ایسنا، رویترز در ماه مه گزارش داد که شرکت خودروسازی نیسان، تعطیلی کارخانه اوپاما خود در جنوب توکیو را بررسی می‌کند. «ایوان اسپینوزا»، مدیرعامل نیسان، برنامه‌های بازسازی گسترده‌ای را با هدف بهبود اوضاع این خودروساز در حال ورشکستگی از جمله تعطیلی هفت کارخانه از 17 کارخانه نیسان در سراسر جهان و کاهش حدود 15 درصدی نیروی کار آن اعلام کرده است.

روزنامه اقتصادی نیکی به نقل از دو منبع آگاه نوشت: اجازه دادن به شرکت تایوانی فاکسکان برای تولید خودروهای برقی‌اش در کارخانه اوپاما می‌تواند از تعطیلی کارخانه جلوگیری کند و تاثیر تجدید ساختار بر 3900 کارمند و تامین‌کننده این کارخانه را کاهش دهد.

نیسان در بیانیه‌ای اعلام کرد که گزارش نیکی مبتنی بر داده‌های منتشر شده توسط این خودروساز نیست.

طبق گزارش رویترز، میتسوبیشی موتورز که شریک کوچک نیسان است، در ماه مه، تفاهم‌نامه‌ای را با یکی از شرکت‌های تابعه فاکسکان برای عرضه یک مدل خودروی برقی توسط این شرکت تایوانی امضا کرد.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.