شناسه خبر : 615988
تاریخ انتشار :
اولین محموله بنزین سوپر هفته آینده وارد کشور می‌شود

اولین محموله بنزین سوپر هفته آینده وارد کشور می‌شود

خودرونگاران_ اولین محموله بنزین سوپر هفته آینده توسط بخش خصوصی و بر اساس قیمت گذاری بورس انرژی وارد کشور می‌شود.

به گزارش  خودرونگاران به نقل از مهر، روز گذشته علی نظری رئیس مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد از تصویب شیوه‌نامه تعلیق و ابطال مجوز واردات و توزیع بنزین سوپر در جلسه هیئت مقررات زدایی خبر داد و این شبهه به وجود آمد که واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی ابطال شده است.

پیگیری ها حاکی از آن است زمانی که شیوه نامه واردات بنزین سوپر به تصویب رسید، ساز و کاری برای ابطال مجوز واردات در نظر گرفته نشد و اکنون در هیئت مقررات‌زدایی شیوه ابطال تعلیق مجوز شرکت‌ها به تصویب رسیده است چرا که مجوز واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی تکلیف قانون بودجه بوده و امکان ابطال آن از سوی سایر نهادها وجود ندارد.

اگرچه واردات بنزین سوپر مدت‌ها درگیر و دار بوروکراسی‌های اداری بود اما اکنون وزارت نفت به عنوان مجری در حال انجام اقدامات لازم برای واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد اولین محموله بنزین سوپر هفته آینده توسط بخش خصوصی و بر اساس قیمت گذاری بورس انرژی وارد کشور می‌شود.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.