شناسه خبر : 616183
تاریخ انتشار :
درآمد 9 ماهه BYD به 79.5 میلیارد دلار رسید

درآمد 9 ماهه BYD به 79.5 میلیارد دلار رسید

خودرونگاران_شرکت BYD گزارش عملکرد قدرتمندی خود را در 3 ماهه اول تا سوم سال جاری منتشر کرد که نشان می‌دهد درآمد این شرکت به 566.27 میلیارد یوآن معادل 79.5 میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال گذشته 13 درصد افزایش پیدا کرده و یک رکورد جدید است.

به گزارش خودرونگاران به نقل از عصر خودرو، درآمد این کمپانی در 3 ماهه سوم سال 2025 عدد 194.99 میلیارد یوآن معادل 27.4 میلیارد دلار است و سود خالص آن 7.82 میلیارد یوآن معادل 1.10 میلیارد دلار اعلام شده که نسبت به 3 ماهه دوم 23 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

سرمایه گذاری یا در واقع هزینه های بخش تحقیق و توسعه شرکت BYD در 9 ماه اول سال جاری میلادی عدد 43.75 میلیارد یوآن معادل 6.14 میلیارد دلار اعلام شده که نسبت 9 ماه اول سال قبل 31 درصد افزایش را نشان می‌دهد. این کمپانی با سرمایه گذاری بیشتر از 30.9 میلیارد دلار در بخش تحقیق و توسعه نسبت به دیگر شرکت ها در بالاترین رده بوده و رکورد ثبت کرده است.

فروش بین‌المللی این شرکت در 9 ماه اول سال جاری میلادی 3.26 میلیون دستگاه خودرو بوده که نسبت به سال قبل 18.64 درصد افزایش داشته و به 70.87 درصد از هدف سالانه یعنی 4.6 میلیون دستگاه دست پیدا کرده است.

این شرکت بین ماه های ژانویه تا سپتامبر 701.600 دستگاه خودرو در بازار های بین‌المللی فروش داشته و نسبت به سال قبل افزایش 132 درصدی را ثبت کرده است. شرکت BYD در این بازه زمانی 1.61 میلیون دستگاه خودرو تمام برقی فروخته ولی این آمار برای برند Tesla عدد 1.22 میلیون دستگاه گزارش شده است.

موسسه مالی و بانکی Citigroup پیش‌بینی کرده که فروش BYD در سال 2025 به 4.67 میلیون دستگاه و در سال 2026 به 5.39 میلیون دستگاه برسد.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.