شناسه خبر : 616229
تاریخ انتشار :
برنامه بی‌وای‌دی برای افزایش فروش خارج از چین

برنامه بی‌وای‌دی برای افزایش فروش خارج از چین

خودرونگاران - بانک سیتی در گزارشی اعلام کرد بی‌وای‌دی قصد دارد تا سال آینده، بالغ بر 1.6 میلیون دستگاه خودرو در خارج از چین بفروشد و از سال میلادی جاری، توسعه فعالیت‌های خارجی را دو برابر کند و رشد دو رقمی بالایی را تجربه کند.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از ایسنا، این بانک در یادداشتی با اشاره به نشستی با مدیریت بی‌وای‌دی در روز سه‌شنبه، اعلام کرد پیش‌بینی فروش 1.5 تا 1.6 میلیون دستگاه خودرو در خارج از چین در سال 2025، تحت تاثیر رشد متاثر از عرضه مدل‌های جدید است.

سیتی اعلام کرد مجموع فروش خارجی بی‌وای‌دی در مناطق مختلف، متعادل است و اروپا، آمریکای شمالی و کشورهای جنوب شرق آسیا به ترتیب یک سوم از کل فروش خارجی سال 2025 را تشکیل می‌دهند.

در این گزارش آمده است: هیئت مدیره بی‌وای‌دی، همچنین پیش‌بینی می‌کند که هزینه‌های سرمایه‌ای در سه‌ماهه چهارم سال جاری، نسبت به سه‌ماهه قبل از آن، کاهش یابد و به دنبال آن، کاهش قابل‌توجهی در سال 2026 رخ دهد.

این خودروساز پس از کاهش فروش خود در داخل کشور در ماه‌های اخیر، هدف 2025 را 16 درصد کاهش داد و به 4.6 میلیون دستگاه خودرو رساند.

بی‌وای‌دی که ماه گذشته، بزرگترین کاهش سود سه‌ماهه خود را در بیش از چهار سال اخیر گزارش کرد، از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، حدود 20 درصد از کل خودروها را به خارج از کشور صادر کرده که دو برابر سطح صادرات خودرو در سال 2024 است.

بر اساس گزارش رویترز، این خودروساز، در بخش خودروهای اقتصادی با رقابت سخت‌تری در چین از سوی رقبای داخلی مانند جیلی و لیپ‌موتورز روبرو است.

شرکت بی‌وای‌دی، در پنج سال گذشته، حداقل هشت کارخانه بزرگ در سراسر چین ایجاد کرده است. رویترز پیش از این گزارش داده بود که این خودروساز، کارخانه‌های خارجی برای مونتاژ داخلی در کشورهایی از جمله مجارستان و برزیل  ایجاد می‌کند و برای ایجاد سومین کارخانه در اروپا که اسپانیا گزینه اصلی آن است، برنامه دارد.


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.