شناسه خبر : 424144
تاریخ انتشار :
اولین جراحی پیوند اعضای یک مبتلا به ایدز به یک بیمار در آمریکا

اولین جراحی پیوند اعضای یک مبتلا به ایدز به یک بیمار در آمریکا

بیمارستان دانشکده پزشکی دانشگاه جان‌هاپکینز مجوز انجام جراحی پیوند کبد و کلیه یک فرد مبتلا به ایدز را به بیماری که HIV مثبت است، دریافت کرده‌است و به زودی این جراحی انجام خواهد‌شد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از ساینس‌الرت، این اولین جراحی پیوند اندام‌های HIV مثبت در آمریکا خواهد‌بود، روندی که می‌تواند سالانه جان بیش از هزار نفر را از مرگ نجات دهد، زیرا تاکنون به صورت تقریبی 600 فرد مبتلا به ایدز آمادگی خود را برای اهدای عضو اعلام کرده‌اند اما در گذشته به واسطه ممانعت‌های قانونی اینکار قابل اجرا نبود.

به گفته دوری سیگو از جراحان جان‌هاپکینز،‌ این عالی‌ترین بهبود در پیوند اعضا است که طی دهه‌های گذشته شاهد آن بوده‌ایم. این مجوز در پی تصویب قانون HOPE 2013 صادر شده‌است،‌ قانونی که سیگو آن را بازنویسی کرده و به امضای باراک اوباما رسیده‌است تا به این شکل امکان اهدای عضو توسط افراد مبتلا به ایدز نیز فراهم شود.

دانشگاه جان‌هاپکینز اکنون پس از دوسال کاغذ‌بازی موفق به دریافت مجوز از سوی شبکه متحد اشتراک اندام شده‌است تا به اولین بیمارستان در آمریکا تبدیل شود که جراحی پیوند کلیه و کبد را میان دو فرد مبتلا به ایدز انجام خواهد‌داد و در عین حال اولین بیمارستانی در جهان خواهد بود که پیوند کبد میان دو فرد مبتلا به ایدز در آن انجام خواهد گرفت. 

پیوند اعضای آلوده به ایدز اولین‌بار در سال 1988 به دلیل کوتاه بودن طول عمر افراد مبتلا به این ویروس، غیرقانونی اعلام شد، اما از زمان معرفی ضد‌ویروس‌ها، بیماران مبتلا به ایدز برای مدتی طولانی‌تر زندگی می‌کنند و با مصرف داروهای مناسب می‌توانند به اندازه انسان‌های غیر مبتلا به زندگی خود ادامه دهند، و همین نشان می‌دهد این افراد نیز به اندازه افراد غیرمبتلا به پیوند عضو نیاز پیدا خواهند‌کرد.

به گفته سیگو این افراد نیز به بیماری کلیوی یا کبدی مبتلا می‌شوند و به پیوند عضو نیاز پیدا می‌کنند و درحال حاضز 120 هزار نفر در لیست انتظار دریافت عضو مبتلایان به ایدز قرار دارند، درحالی که مبتلایان به ایدزی که در لیست انتظار قرار‌دارند زودتر از افراد غیرمبتلا در این انتظار جان خود را از دست می‌دهند.

درحال حاضر پیوند کلیه میان دو مبتلا به ایدز در آفریقای جنوبی با موفقیت انجام گرفته‌است و ثابت می‌کند این تکنیک می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد. تاریخ انجام اولین پیوند در آمریکا هنوز مشخص نشده‌است اما به محض فراهم شدن اندام‌های مورد نیاز و انتخاب گیرنده، تاریخ اینپیوند مشخص خواهد‌شد.

بزرگترین خطر در این جراحی پیوند پدیده‌ای است که عفونت شدید نامیده می‌شود، این یعنی احتمال آلوده شدن فرد مبتلا به ایدز به نوعی تهاجمی‌تر از این بیماری که از اهدا کننده وارد بدن گیرنده می‌شود. برای جلوگیری از وقوع چنین حادثه‌ای جراحان باید به دقت نوع بیماری دو طرف پیوند را مورد بررسی قرار دهند و با استفاده از داروهای درست بیماری را تحت کنترل خود درآورند.


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.