به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، راد سیمز - رییس کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا - در بیانیه ای اعلام کرد این اتهامات شامل رفتار عامدانه یک شرکت بین المللی در فروش خودروهای آلاینده ای است که سطح بالایی از اکسید نیتروژن منتشر می کنند.
اقدام دادگاه فدرال استرالیا درباره این شرکت به بار هزینههای حقوقی فولکس واگن اضافه خواهد کرد. این خودروساز آلمانی به دلیل استفاده از یک نرم افزار غیرقانونی در خودروهای دیزلی که میزان آلایندگی آنها را کمتر از سطح واقعی نشان می دهد، با شکایتهای حقوقی در استرالیا و سراسر جهان و همچنین جریمه از سوی رگولاتورهای دولتی روبروست.
شرکت حقوقی موریس بلک برن در استرالیا بدنبال دریافت بیش از ۱۰۰ میلیون دلار استرالیا (۷۵ میلیون دلار آمریکا) خسارت از فولکس واگن است که شامل هزینه تعویض ۹۰ هزار خودرو است. فولکس واگن در آمریکا موافقت کرده است به واسطههای فروش ۱.۲ میلیارد دلار خسارت بدهد.
بر اساس گزارش رویترز، کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا اعلام کرد مایل است فولکس واگن درباره سوءرفتارش توضیح عمومی دهد و ضمن پرداخت جریمه مالی، تبلیغاتش را تصحیح کند.
رگولاتورهای آمریکا سال گذشته دریافتند خودروهای دیزلی فولکس واگن به نرم افزاری مجهز است که کمک میکند میزان آلایندگی خودروها در زمان تستهای آلایندگی کمتر از سطح واقعی نشان داده شود. این غول خودروسازی آلمانی متعاقب این افشاگری اقرار کرد ۱۱ میلیون خودرو در سراسر جهان به این نرم افزار مجهز هستند.
بزرگترین خودروساز اروپا در بزرگترین رسوایی تاریخ خود گرفتار شده و با تحقیقات کیفری در آمریکا، کره جنوبی و سایر کشورها پیرامون تقلب در تستهای آلایندگی دیزلی روبروست. آژانس ضدانحصارطلبی ایتالیا ماه گذشته فولکس واگن را به دلیل گمراه کردن خریداران خودرو درباره نتایج آلایندگی دیزلی پنج میلیون یورو (۵.۵۴ میلیون دلار) جریمه کرد. دولت کره جنوبی هم ماه گذشته مجوز ۸۰ مدل از خودروهای برند فولکس واگن، آئودی و بنتلی را به دلیل گواهیهای ساختگی سطح آلایندگی و نویز لغو کرده و این گروه خودروسازی را ۱۷.۸ میلیارد وون (۱۶ میلیون دلار) جریمه کرد.