به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، سازمان ایمنی ترافیک آزادراه آمریکا به تحقیقات شش ماهه درباره سانحه مرگباری که در فلوریدا روی داده بود، پایان داد و نتیجه گرفت شواهد کافی مبنی بر ایراد فنی که فراخوان خودروهای تسلا را ضروری کند، وجود ندارد.
جاشوا براون، راننده یک دستگاه تسلا در ماه مه سال گذشته زمانی که سیستم اتوپایلوت خودرویش فعال بود، بر اثر برخورد با یک کامیون کشته شد.
رگولاتور ایمنی خودروی آمریکا نگرانیهایی را نسبت به فناوری هدایت نیمه اتوماتیک تسلا مطرح و اعلام کرد باید محدودیتهایی درباره زمانی که سیستم اتوپایلوت فرمان و ترمز خودرو در بزرگراه را درکنترل دارد، اعمال شود.
سخنگوی سازمان ایمنی ترافیک آزادراه آمریکا گفت: باید در زمان فروش خودروهای تسلا، آموزشهای روشنی درباره سیستم نیمه اتوماتیک به راننده داده شود.
بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، تصمیم این سازمان برای عدم نیاز به فراخوان، یک پیروزی برای تسلا به شمار می رود زیرا این شرکت خودروهایش را با سیستمهای نیمه اتوماتیکی عرضه کرده که هنوز در مرحله آزمایشی بتا هستند. تصادف خودروی تسلا پرسشهایی را درباره ایمنی سیستمهای نیمه اتوماتیک که از سوی خودروسازان متعدد تولید می شوند، مطرح کرد.
تسلا به رانندگان هشدار داده است که سیستم "اتوپایلوت" به طور کامل اتوماتیک نیست و رانندگان در زمان استفاده از آن باید همچنان مراقب باشند. این سیستم می تواند به شکل اتوماتیک تغییر لاین داده، سرعت را کنترل کرده و با ترمز خودکار مانع از تصادف شود.
این خودروساز لوکس برقی و سایر خودروسازان سرگرم کار روی قابلیتهای رانندگی اتوماتیک هستند که گامی به سوی خودروهای خودران محسوب می شود و بهبود ایمنی جاده را مد نظر دارد.
تسلا در عرضه خودروهای لوکس برقی که با باتری شارژ میشوند، پیشگام بوده و مهارتش در عرصه نرم افزاری، این شرکت را در زمینه امکانات هدایت اتوماتیک در برابر خودروسازان سنتی پیشرو ساخته است.
الون ماسک، مدیرعامل تسلا پیش بینی کرده است که ظرف سه سال آینده خودروها میتوانند از محل خانه تا دفتر کار بدون اینکه سرنشینان دکمه ای را لمس کنند به صورت اتوماتیک حرکت کنند.