شناسه خبر : 424006
تاریخ انتشار :
نصب ۶۰۰ سامانه هوشمند ثبت تخلف جاده‌ای تا مرداد ۹۵
معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری خبر داد

نصب ۶۰۰ سامانه هوشمند ثبت تخلف جاده‌ای تا مرداد ۹۵

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به روند کاهشی ۵درصدی تصادفات رانندگی در کشور گفت: تا مرداد ماه امسال ۶۰۰ سامانه هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور به بهره‌برداری می‌رسد.

    به گزارش خودرونگاران به نقل از تسنیم، شهرام آدم‌نژاد در مراسم بهره‌برداری از 74 سامانه هوشمند ثبت تخلف عبور و مرور اظهار کرد: هر سال یک میلیون و 240 هزار نفر بر اثر سوانح رانندگی جان خود را در جهان از دست می‌دهند و حدود 50 میلیون نفر نیز مصدوم می‌شوند.

    وی تصریح کرد:‌ برای جلوگیری از افزایش تلفات رانندگی قرار شده با ارتقای ایمنی جان 5 میلیون نفر طی 10 سال کاهش یابد.

    آدم‌نژاد با اشاره به روند کاهشی 5درصدی تصادفات در کشور بیان کرد:‌ فکر می‌کنم با ثبت سامانه‌های ثبت تخلفات عددی، 24 درصد تلفات ناشی از سوانح رانندگی را کاهش دهیم.

    معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت:‌ امروز 74 دستگاه هوشمند ثبت تخلف عبور و مرور به بهره‌برداری می‌رسد؛ ضمن آنکه هم‌اکنون 400 دستگاه پیش از این عملیاتی است.

    وی ارتقای ایمنی را یکی از اهداف نصب این دستگاه‌ها عنوان کرد و متذکر شد: حقوق شهروندی نیز یکی دیگر از اهداف اجرای این طرح است؛ این سامانه‌ها تصاویر جاده‌های کشور را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

    آدم‌نژاد در پایان انتقال فناوری این سامانه‌ها به داخل کشور را از دیگر اهداف نصب سامانه‌های هوشمند اعلام کرد و گفت:‌ تا مردادماه امسال 600 سامانه هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور به بهره‌برداری می‌رسد.


    نظرات

    نظر شما

    : : :




    آرین پارس موتور

    کرمان موتور

    ایران خودرو

    مدیران خودرو



    پرشیا خودرو

    تابلو نرخ
    اینفوگرافی


    کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
    نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    khordonegaran
    Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.