شناسه خبر : 424753
تاریخ انتشار :
چینی‌ها هم اتومبیل بدون راننده می‌سازند

چینی‌ها هم اتومبیل بدون راننده می‌سازند

شرکت چینی "بایدو" اولین بار در سال 2014 از برنامه های خود برای ساخت خودروهای بدون نیاز به راننده خبر داد و در سال گذشته با دستکاری تولیدات بی ام و از تلاش برای ساخت چنین محصولی خبر داد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از انگجت، "بایدوی" چینی که بیشتر به علت جستجوگر اینترنتی شناخته شده است، می گوید: تا سال 2018 اتوبوس هایی خواهد ساخت که به طور کامل نیازی به راننده نخواهند داشت. با توجه به حرکت این خودروها در مسیرهای از قبل مشخص شده احتمال برخورد آنها با دیگر خودروها یا وقوع شرایط پیش بینی نشده به حداقل می رسد.

قرار است "بایدو" تست خودروهای بدون نیاز به راننده اش را در آمریکا به زودی آغاز کند و در این زمینه با دولت ایالات متحده همکاری داشته باشد. این شرکت به جمع آوری منابع مالی از شرکت های فناوری آمریکا هم امیدوار است و در حال برنامه ریزی برای انتقال فناوری و آموزش کارکنان خود است.

یکی دیگر از برنامه های بایدو یافتن راهی برای تعامل پلیس با خودروهای هوشمند بدون نیاز به راننده است تا بتوان آنها را در صورت افزایش ترافیک به خوبی هدایت کرد. اگر چه استفاده از این خودروها انسان را از رانندگی معاف خواهد کرد، اما مشکلاتی را هم در صورت عدم برنامه ریزی مناسب به همراه خواهد آورد.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.