آخرین اخبار :
شماره‌گذاری بیش از 13 هزار دستگاه خودروی سایپا طی دو هفته/ همکاری سایپا و پلیس راهور برای تسریع در شماره‌گذاری خودروهاآغاز به کار پانزدهمین همایش بین‌المللی موتورهای درون‌سوز در سایپا سیتروئن کاشان/ افتتاح دوازدهمین نمایشگاه تخصصی موتورنخستین خودروی پلاگین‌هیبرید کشور در دو نسخه عمومی و شخصی عرضه می‌شودسی‌امین نمایشگاه خودرو تبریز آغاز به کار کرد/ حضور گسترده سایپا با سبد متنوع محصولات سواری، کار و تجاری در تبریزپاسخگویی شفاف و بی‌واسطه مدیران پرشیا خودرو به مشتریان؛ آغاز ارسال مرحله‌ای بیش از 1200 دستگاه خودرو از مبدأ خارجی تا نیمه آبان‌ماهنحوه پیگیری کارت سوخت جامانده در جایگاه‌هاتداوم افزایش تولید در‌ پارس خودرو/ تولید پارس نوآ شتاب گرفتگمرک: شماره‌گذاری خودروهای ایرانیان خارج‌نشین فعلاً متوقف استگسترش دامنه فعالیت ماموت خودرو با تمرکز بر خدمات پس از فروش و عرضه خودرو در مناطق آزاد شمال کشورخودرو مشترک می‌تواند نسخه کمکی جاده مخصوص باشد؟
شناسه خبر : 425962
تاریخ انتشار :
پیاده‌رویی که «برق» تولید می‌کند!

پیاده‌رویی که «برق» تولید می‌کند!

محققان انگلیسی پس از هفت سال مطالعه، موفق به ساخت سنگ‌فرش پیاده‌رو با توان تولید برق ارزان شدند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از خبرگزاری ایسنا، شرکت انگلیسی Pavegen اولین نمونه سنگ‌فرش مبدل انرژی مکانیکی به برق بوسیله حرکت عابران را طراحی و تولید کرد.

فناوری به کار رفته در ساخت سنگ‌فرش‌های مبدل انرژی در نوع خود جالب توجه است چرا که هر کدام از آنها قادر به تشخیص جهت اعمال نیرو هنگام حرکت عابران پیاده هستند که این قابلیت در نهایت در تولید اقتصادی برق اثرگذار است.

محققان شرکت Pavegen برای اطمینان از کارایی این سیستم، سنگ‌فرش‌های مبدل برق را در مناطق شلوغ مثل استادیوم‌های فوتبال و مسیر راهپیمایی رسمی مورد آزمایش قرار دادند.

آنها پس از بررسی نتایج آزمایش‌ها دریافتند که سنگ‌فرش جدید مثلثی در مقایسه با اولین نمونه سال ۲۰۰۹ حدود ۲۰۰ برابر بیشتر برق تولید می‌کند به‌طوری‌که در بهترین شرایط قادر به تولید پنج وات برق با هر قدم است.

سنگ‌فرش مثلثی از هر نظر ساده و مقاوم است و می‌توان هم در داخل ساختمان و هم در پیاده‌روها نصب کرد. با استفاده از انرژی تولیدی مجموعه سنگ‌فرش‌ها می‌توان معابر و پیاده‌روها را روشن کرد و همچنین با قابلیت تولید نور با هربار قدم، سطح معابر را تزئین کرد.

مدیر شرکت Pavegen اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر قادر به بیان جزئیات هزینه ساخت هر سنگ‌فرش نیستیم، اما باید با خرسندی اعلام کنیم که از زمان آغاز مطالعه ساخت سنگ‌فرش مبدل برق، هزینه ساخت هر قطعه بسیار کمتر شده، هرچند که هنوز تا تولید انبوه این فناوری مطالعات بیشتری لازم است.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.