شناسه خبر : 427518
تاریخ انتشار :
مجتبی نظری مدیر ارتباطات سازمان گسترش شد

مجتبی نظری مدیر ارتباطات سازمان گسترش شد

خودرونگاران - با حکم معظمی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان گسترش، مجتبی نظری مدیر ارتباطات ایدرو شد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از میزان ، منصور معظمی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) طی حکمی مجتبی نظری را به سمت مدیر ارتباطات این سازمان منصوب کرد.

گفتنی است نظری یکی از مدیران با سابقه ارتباطات در حوزه صنعت و خودرو محسوب می‌شود که از مهمترین سوابق وی می‌توان به مدیریت بازاریابی و فروش سایپا یدک، مدیریت ارتباطات ایساکو، مدیریت ارتباطات گروه خودروسازی سایپا و همچنین تدریس در دانشکده خبر صدا و سیما اشاره کرد.

لازم به ذکر است مراسم معارفه مدیر جدید ارتباطات ایدرو تا دقایقی دیگر با حضور معاونان و مدیران سازمان گسترش در جلسه شورای معاونین انجام خواهد شد.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.