شناسه خبر : 574953
تاریخ انتشار :
شکسته شدن رکورد تولید محصولات داخلی ده سال اخیر گروه خودروسازی سایپا
معاون برنامه ریزی جامع تولید سایپا خبر داد:

شکسته شدن رکورد تولید محصولات داخلی ده سال اخیر گروه خودروسازی سایپا

خودرونگاران - معاون برنامه ریزی جامع تولید گروه خودروسازی سایپا گفت: گروه خودروسازی سایپا با تولید453 هزار و 437 دستگاه خودرو محصولات داخلی، در تاریخ 11 اسفند، رکورد ده ساله اخیر خود را شکست.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از سایپانیوز، مسعود پروین با بیان مطلب فوق افزود: این تیراژ تولید، بالاترین رقم تولید محصولات داخلی از سال 91 تا تاریخ مذکور عنوان شده است. در گذشته بالاترین رکورد متعلق به کل تولید داخلی سال 1396 و با تیراژ 453 هزار و  342 بوده است.

او گفت: شرکت سایپا در ادامه روند افزایشی تولید توانسته در تاریخ 20 بهمن ماه سال جاری با تولید123 هزار و 65  دستگاه خودرو از کل تولید سال گذشته عبور کند. این در حالی است که سایت‌های تولیدی، سایپادیزل، زامیاد، بن رو و پارس خودرو نیز از رکورد تولید سال گذشته عبور کرده بودند.

معاون برنامه ریزی تولید گروه سایپا تصریح کرد: سایت بن رو علاوه بر شکستن رکورد تولید سال گذشته، در تاریخ 26 بهمن ماه سال جاری با تولید چهل هزار و 56 دستگاه خودرو، کل برنامه تولید سال جاری خود را محقق و از آن نیز عبور کرده است.


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.