شناسه خبر : 578281
تاریخ انتشار :
خاندوزی: در مورد عرضه خودرو در بورس هرچه وزیر صمت بگوید

خاندوزی: در مورد عرضه خودرو در بورس هرچه وزیر صمت بگوید

خودرونگاران -وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن توضیحاتی در مورد زمان اجرای طرح مولدسازی، در مورد عرضه خودرو در بورس کالا گفت: از آقای فاطمی امین بپرسید؛ هر چه وزیر صمت بگوید.

به گزارش خودرونگاران  به نقل از ایسنا، سید احسان خاندوزی در جمع خبرنگاران درمورد زمان اجرای طرح مولدسازی توضیح داد: با توجه به لزوم اصلاح ایین نامه اجرایی هیات مولدسازی، موضوع در اولین جلسه سران سه قوه در ششم فروردین مطرح شد و مورد تایید قرار گرفت.

وی ادامه داد: رئیس جمهور مجموعه بسته مولدسازی و آیین نامه اجرایی آن 19 را فروردین خدمت معاون اول ریاست جمهوری ارسال کرد تا آقای مخبر آن را به عنوان رییس هیات عالی مولدسازی ابلاغ کنند.

وزیر اقتصاد افزود: پس از آن که آقای مخبر ابلاغ کردند طرح وارد بحث اجرایی شدن هم در سطح استانی هم در سطح دستگاهی خواهد شد.

خاندوزی همچنین درمورد عرضه خودرو در بورس گفت: از آقای فاطمی امین بپرسید، هرچه وزیر صمت بگوید.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.