شناسه خبر : 579393
تاریخ انتشار :
تولید 2450 دستگاه خودرو در روز
مدیرعامل سایپا اعلام کرد:

تولید 2450 دستگاه خودرو در روز

خودرونگاران - مدیرعامل سایپا ضمن تشریح تحقق پروژه‌های تعریف شده در این گروه صنعتی، با بیان اینکه سایپا سال را با تولید 2200 دستگاه در روز آغاز کرده و به 2450 دستگاه در روز در سال جاری خواهد رساند؛ از کاهش 500 درصدی مراجعات به نمایندگی برای خودروی شاهین و همچنین خرید بهترین خط تولید موتورهای یک تا 2.5 لیتری از چین در آینده نزدیک و عرضه آن به تمام خودروسازان کشور خبر داد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، صبح امروز گروه خودروسازی سایپا در محل سایت مگاموتور، به مناسبت روز کارگر و در جهت گرامیداشت مقام شهدای کارگری و هفته کار و کارگر میزبان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، فرمانده بسیج کارگری و کارخانه‌های کشور و جمعی از مدیران عامل شرکت‌های خودروساز و البته خانواده شهدا بود.

محمدعلی تیموری- مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در این مراسم ضمن اشاره به پروژه‌های تعریف شده در راستای توسعه صنعت و تولید، دستاوردهای این گروه خودروسازی در اجرای این پروژه‌ها را تشریح کرد.

وی اظهار کرد: در دولت سیزدهم (دولت مردمی و عدالت) در سال ١4۰١ بیش از پنج پروژه زیر ساخت تعریف شد که اولین پروژه این بود تولیدی که طی سال‌های اخیر به کمترین میزان خود رسیده بود، را افزایش دهیم.  سال گذشته تولید روزانه گروه سایپا 2050 دستگاه رسید و سال 1402 را با 2200 دستگاه در روز آغاز کرده و به ٢45۰ دستگاه در روز در سال جاری خواهد رساند.  تحقق این ‌پروژه افزایش تولید مستلزم راه‌اندازی تعدادی از خطوط تولید بود که نیاز به نیروی کار هم داشت؛ در سال گذشته بیش از ٣٢۰۰ نفر کارگر و مهندس تنها در گروه سایپا برای افزایش تولید جذب شد.

تیموری خاطرنشان کرد: در سال ١4۰١ با همتی که شکل گرفت، تنظیم قطعات و لوازم یدکی در بازار شکل گرفت؛ در دولت قبل سالانه ١٨۰۰ میلیارد تومان لوازم یدکی در بازار فروخته شده بود که این عدد در سال گذشته قریب به 6۰۰۰ میلیاردتومان رسید. این بدین معناست که مردم و نمایندگان منتظر قطعه نماندند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا یادآور شد: در ١۰ بهمن سال ١4۰۰، رهبر انقلاب بر اصلاح کیفیت خودروها تاکید کردند؛ براین اساس سال گذشته ٢4۰ پروژه کیفیت در مجموعه قطعه‌سازی و زنجیره تامین شکل گرفت؛ به گونه‌ای که نوروز امسال هیچ نماینده، مشتری و امدادی در جاده‌ها معطل نماند. این نتیجه اجرای پروژه‌های کیفی بود. در برخی خودروها همچون شاهین، 5۰۰ درصد مراجعه مردم به نمایندگی‌ها کاهش پیدا کرد.

وی ضمن گلایه از ارائه آمار اشتباه در مجلس از میزان تولید که اعلام می‌شود سایپا ٣5۰ هزار دستگاه خودرو تولید شده است، از جامعه صنعتی کشور عذرخواهی و تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا شش خودروسازی را زیرمجموعه دارد که چهار خودروساز پارس‌خودرو، زامیاد، سایپادیزل و خود شرکت سایپا بورسی هستند (دو شرکت سایپا بن‌رو و سیتروئن بورسی نیستند) و آمار ارائه می‌شود؛ پس نمی‌توانیم آمار دروغ یا غلط ارائه دهیم. میزان عرضه سایپا در گذشته، طی شش سال پیش از آن سابقه نداشته است. در نیمه دوم سال گذشته، هیچ محصولی از گروه سایپا در چرخه قرعه‌کشی نبوده و با توجه به افزایش تیراژ تولید و عرضه توانست از قرعه‌کشی خارج شود.


کلید واژگان
نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.