شناسه خبر : 607746
تاریخ انتشار :
3.288 میلیون نفرمتقاضی خرید از آبی پوشان

3.288 میلیون نفرمتقاضی خرید از آبی پوشان

خودرونگاران - مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو گفت: در این دور از قرعه کشی ایران خودرو، تعداد پروفایل‌های تشکیل شده توسط متقاضیان 3 میلیون و 288 هزار و 964 هزار بود.

به گزارش خودرونگاران به نقل از مهر، مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه خودرو در مراسم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو اظهار کرد: در این دوره از قرعه کشی، تعداد پروفایل‌های تشکیل شده توسط متقاضیان 3 میلیون و 288 هزار و 964 هزار بود که از این تعداد تعداد متقاضیانی که در طرح عادی به بانک مراجعه و حساب وکالتی افتتاح کردند یک میلیون و 703 هزار و 633 مورد بوده است.

وی افزود: همچنین تعداد سفارش گذاری متقاضیان در مجموع 3 میلیون و 53 هزار و 129 مورد بود که از این میزان تعداد سفارش طرح عادی یک میلیون و 661 هزار و 444 مورد، تعداد سفارش طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت یک میلیون و 69 هزار و 54 مورد، تعداد سفارش طرح فرسوده 252 هزار و 776 مورد و تعداد سفارش طرح برقی نیز 69 هزار و 855 مورد بوده است.

تقدسی بیان کرد: در این دوره 807 هزار و 305 نفر روش خرید از طریق پیش فروش را انتخاب کردند. تعداد متقاضیان روش فوق‌العاده نیز 2 میلیون و 245 هزار و 764 نفر بوده‌اند.


 

 


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.