شناسه خبر : 615627
تاریخ انتشار :
شوک جدید ایلان ماسک به تسلا

شوک جدید ایلان ماسک به تسلا

خودرونگاران_ارزش سهام «تسلا» روز دوشنبه، تحت فشار نگرانی‌های سرمایه‌گذاران در مورد تمرکز «ایلان ماسک» که تشکیل حزب سیاسی جدیدش در آمریکا را اعلام کرده است، بیش از سه درصد کاهش یافت.

به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، ارزش سهام شرکت خودروسازی «تسلا» در فرانکفورت، بیش از سه درصد کاهش یافت که نشان‌دهنده کاهش دیگری پیش از شروع معاملات بازار آمریکا پس از تعطیلات سه روزه آخر هفته به مناسبت روز استقلال است.

«دن ایوز»، تحلیلگر فناوری شرکت وِدبوش، گفت: «ماسک»، بزرگترین دارایی «تسلا» است و تصمیم او برای ورود بیشتر به سیاست، احتمالا سهام این شرکت را تحت فشار قرار خواهد داد.

«ایوز» یکشنبه اعلام کرد: «تسلا» به «ماسک» به عنوان مدیرعامل و بزرگترین دارایی‌اش نیاز دارد و در حالی که با ترامپ مشکل پیدا کرده است، نباید دوباره در مسیر سیاست قرار بگیرد. همچنین اگر هیئت مدیره این خودروساز در مقطعی درگیر شود، با توجه به ماهیت سیاسی این تلاش و اینکه ماسک تا چه حد آن را پیش ببرد، ما را شوکه نخواهد کرد.

طبق گزارش رویترز، ترامپ یکشنبه، برنامه‌های «ماسک» برای تشکیل حزب جدید «ایلان ماسک» را مسخره خواند و با طعنه‌های جدید، به این میلیاردر فناوری حمله کرد.

 


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.