شناسه خبر : 619614
تاریخ انتشار :
تداوم پرداخت خسارت بدون کروکی تا پایان شرایط جنگی

تداوم پرداخت خسارت بدون کروکی تا پایان شرایط جنگی

خودرونگاران - مدیرکل نظارت فنی بر بیمه‌های اموال، اتومبیل و رسیدگی به شکایات بیمه مرکزی در خصوص تداوم پرداخت خسارت بدون کروکی تا پایان شرایط جنگی نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران، عباس خسروجردی، مدیرکل نظارت فنی بر بیمه‌های اموال، اتومبیل و رسیدگی به شکایات بیمه مرکزی درباره خسارت‌های بدون کروکی گفت: با توجه به مشکلات ایجادشده در خدمات نیروی انتظامی و ارائه کروکی، بیمه مرکزی به شرکت‌های بیمه ابلاغ کرد که برخلاف سقف دو و نیم درصد دیه ماه حرام که قانون تعیین کرده، شرکت‌ها می‌توانند بیش از 70 میلیون تومان و تا سقف تعهد بیمه‌نامه، خسارت را بدون کروکی پرداخت کنند. البته شرایط لازم همچنان پابرجاست؛ یعنی هر دو خودرو باید بیمه‌نامه معتبر داشته باشند و درباره مقصر حادثه اختلافی نباشد. این بخشنامه پیش از سال ابلاغ شده و تاکنون نیز بدون مشکل در حال اجراست.

او گفت: بیمه مرکزی علاوه بر نظارت میدانی، از طریق سامانه شکایات نیز عملکرد شرکت‌های بیمه را در حوزه صدور و پرداخت خسارت به‌صورت الکترونیکی دریافت و رسیدگی می‌کند و نتیجه رسیدگی نیز به‌صورت غیرحضوری به شاکیان اعلام می‌شود.

خسروجردی درباره اینکه آیا بخشنامه پرداخت خسارت بدون کروکی همچنان با وجود آتش‌بس معتبر است، توضیح داد: این بخشنامه تا پایان شرایط ناشی از جنگ که بیمه مرکزی اعلام خواهد کرد، به قوت خود باقی است و شرکت‌ها می‌توانند بر همین اساس خسارت‌های بیش از 70 میلیون تومان را نیز بدون کروکی پرداخت کنند. تا زمانی که بیمه مرکزی اعلام نکرده، این بخشنامه پابرجاست.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.