شناسه خبر : 422302
تاریخ انتشار :
احداث ۴ کارخانه تایرسازی با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن
معاون سازمان گسترش خبر داد

احداث ۴ کارخانه تایرسازی با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن

معاون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از برنامه‌ریزی برای احداث ۴ کارخانه تایرسازی با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در کشور خبر داد و به سرمایه‌گذاران خارجی پیشنهاد کرد برای حضور در ایران منتظر اجرای برجام نمانند.

به گزارش خودرونگاران به نقل از فارس،  سعید فائقی در همایش صنایع لاستیک و پلاستیک ایران و آلمان اظهار داشت: سهم ماشین‌آلات آلمانی در صنعت ایران حدود 40 درصد بوده است که در حال حاضر به 3.5 درصد رسیده است و اگر بخواهیم خودمان را بیشتر از قبل درگیر تحریم‌ها کنیم، این رقم طی سه سال آینده به صفر خواهد رسید.

وی با بیان اینکه تولید 700 هزار تن در صنعت لاستیک در افق 1404 هدف‌گذاری شده است، گفت: طبق این پیش‌بینی قرار است 3 درصد از سهم اقتصاد کشور به این بخش اختصاص داشته باشد.

وی با اشاره به تلاش شرکت‌های ایرانی برای استفاده از شرکت های سازنده تجهیزات آلمانی طی یک سال گذشته، اظهار داشت: این تلاش‌ها مانند آب در هاون کوبیدن بوده است و نباید طرف آلمانی با این توجیه که کیفیت تجهیزاتش بالا است، قیمت بالایی را ارائه دهد.

فائقی خطاب به سازندگان آلمانی اظهار داشت: کشورهای جایگزین شما در دوران تحریم طی دو هفته اخیر نه تنها مشکلات مربوط به فاینانس را پشت سر گذاشته‌اند، بلکه برای سرمایه گذاری و مشارکت در ایران نیز اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر سازمان گسترش برای ایجاد چهار کارخانه تایرسازی با ظرفیت مجموع 200 هزار تن برنامه‌ریزی می‌کند که سازندگان آلمانی می‌توانند در تأمین نیاز این بخش سهیم باشند.

وی تصریح کرد: همچنین طبق قانون بودجه 94 امکان تبدیل گاز به 3 میلیون تن فرآورده وجود دارد که در واقع مواد اولیه مورد نیاز صنایع لاستیک را تأمین می‌کند و سازندگان آلمانی می‌توانند در تأمین ماشین‌آلات این بخش سهیم باشند.

معاون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اظهار داشت: برای شراکت با یک شرکت آلمانی مذاکره کردیم اما به ما گفتند که 2 تا 3 ماه صبر کنید تا موضوع برجام نهایی شود، اما ما به شما می‌گوییم که این مسائل شما را عقب خواهد انداخت و ما نمی‌توانیم منتظر برجام باشیم.

وی افزود: برای ایجاد 4 کارخانه تایرسازی طی یک ماه آینده، سازنده تجهیزات را انتخاب خواهیم کرد.

به گزارش فارس، رؤیا رفیعی مدیر پروژه‌ها و تأمین مالی وزارت صنعت نیز در این مراسم با بیان اینکه طبق چشم‌انداز 1404 ایران در جایگاه دوم تولیدکننده نفت خام اوپک قرار خواهد گرفت، گفت: در حال حاضر امکان تولید 60 میلیون تن محصولات پتروشیمی در کشور وجود دارد که 7 میلیون تن به محصولات پلیمری اختصاص دارد و در سال 2025 به 130 میلیون تن تولید محصولات پتروشیمی خواهیم رسید.

وی تصریح کرد: طبق سیاست‌های وزارت صنعت در دولت یازدهم، تلاش می‌کنیم در برنامه ششم از خام‌فروشی منابع جلوگیری شود و محصولات با ارزش افزوده بالا و قابل صادرات تولید شود.

وی با بیان اینکه ترافیک رفت و آمد خارجی‌ها به ایران زیاد است، به سرمایه‌گذاران آلمانی توصیه کرد تا برای حضور در صنعت ایران عجله کنند.

 آنگرن سفیر آلمان در ایران نیز در این همایش با بیان اینکه تأمین اعتبار و فاینانس یکی از مشکلات همکاری شرکت‌های ایرانی و آلمانی است، گفت: طی ماه‌های اخیر مسئولانی از بانک مرکزی، وزارت صنعت و وزارت اقتصاد آلمان و همچنین معاون صدر اعظم آلمان به ایران سفر کردند که در مورد این مشکل مذاکره شد و امیدواریم به زودی برطرف شود.

وی تأکید کرد: موضوع بانکداری نیز باید طی چند ماه آینده بین ایران و آلمان حل و فصل شود.

هایزن، رئیس انجمن پلاستیک و لاستیک آلمان نیز در این همایش با اشاره به وجود مشکلاتی در زمینه تأمین فاینانس بین ایران و‌ آلمان گفت: فرصت مناسبی پیش آمده تا صنعت ایران از فناوری‌های جدید و طراحی‌های نو برخوردار شود.

وی تأکید کرد: بیش از 20 نماینده از شرکت‌های آلمانی در صنعت لاستیک و پلاستیک می‌توانند با شرکت‌های ایرانی همکاری داشته باشند.

مهدی پورقاضی، عضو اتاق بازرگانی تهران نیز در این همایش با بیان اینکه در حال حاضر تعرفه واردات ماشین‌آلات صنعت پلاستیک به ایران 7 درصد است، گفت: اگر این ماشین‌آلات دارای فناوری بالایی باشند و مشابه ساخت داخل نداشته باشند، تعرفه واردات آنها صفر خواهد بود.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو

ایلیا خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.