شناسه خبر : 425135
تاریخ انتشار :
آغاز فعالیت رسمی شرکت مشترک ایران و پژو از اردیبهشت
معاون نعمت‌زاده اعلام کرد:

آغاز فعالیت رسمی شرکت مشترک ایران و پژو از اردیبهشت

معاون وزیر صنعت از آغاز فعالیت رسمی شرکت مشترک ایران‌ و پژو از اردیبهشت ماه سال‌جاری خبرداد و اعلام کرد: اخذ مجوز از وزارت اقتصاد، ثبت شرکت و انتخاب مدیران در حال انجام است.

    به گزارش  خودرونگاران به نقل از مهر، محسن صالحی‌نیا  در خصوص آخرین وضعیت آغاز عملیاتی همکاری مشترک ایران‌ خودرو و پژو گفت: آنچه به عنوان سرمایه‌گذاری خودروسازان خارجی در ایران تعریف شده، ورود سرمایه به عنوان جوینت‌ونچر است  که سرمایه‌گذاری به صورت 50-50 صورت گیرد؛ در این حالت آورده طرف خارجی، 50 درصد است که طی سه مرحله به صورت سرمایه‌گذاری مستقیم ورود می‌کند.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در این میان، شرکت مستقل میان ایران‌ خودرو و پژو تشکیل شده و خط تولید دایر خواهد شد، در عین حال اکنون شرکت مشترک ایرانی- فرانسوی میان دو خودروساز در حال ثبت است و پس از آن، مراحل جوینت ونچر باید سپری شود، چراکه باید از سوی سازمان سرمایه گذاری خارجی وزارت امور اقتصادی و دارایی مجوزهای مربوطه ارایه شود و سپس مراحل ثبت شرکت را بگذراند.

    وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود شرکت مشترک ایرانی- فرانسوی این دو کمپانی خودروساز از اردیبهشت ماه عملا اتفاق افتد و وارد مراحل اجرایی شود، پس از آن باید اعضای هیات مدیره، مدیرعامل، مدیران میانی و سرپرستان سایر بخش‌ها تعیین شود.

    پیش از این، هاشم یکه‌زارع با اشاره به انعقاد قرارداد ایران خودرو با پژو فرانسه گفته بود، این قرارداد چندین ویژگی مهم دارد؛ از جمله موجب شد تا سرمایه خارجی وارد کشور شود. از سوی دیگر، موجب اشتغال زایی می شود و هم در سطح تولید و هم برای قطعه سازان و انتقال دانش فنی براساس منویات مقام معظم رهبری که همان اقتصاد مقاومتی است.

    مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: یکی از ویژگی های مهم این قرارداد این است که فرانسوی ها با شرکت ایران خودرو طرف نیستند بلکه در قالب تاسیس یک شرکت مشترک بین دو طرف ایرانی و فرانسوی، سود حاصل از فروش به صورت نصف نصف تقسیم می شود که در طول سال اول، تنها 40 درصد خودروی تولید بومی است و در چهارسال این درصد به عدد 70 می رسد و به همین اندازه تراز مالی شرکت نیز مثبت می شود.

    وی تصریح کرد: در بهمن سال 90 شرکت فرانسوی پژو ایران را ترک کرد و ما هم برای ادامه همکاری با این شرکت فرانسوی قراردادهای تنبیهی زیادی را لحاظ کردیم؛ نخست اینکه این شرکت موظف به پرداخت 200 میلیون یورو به عنوان غرامت شد و از سوی دیگر سهم نهایی تجاری این شرکت تنها 15 درصد خواهد بود که رقم ناچیزی است.

    محسن صالحی نیا  اظهار داشت: قرار داد ایران خودرو و گروه psv تمام شده است و حتی مدیر عامل آن و ترکیب هیئت مدیره این شرکت مشخص شده و به زودی شرکت مشترک این دو گروه خودروسازی به ثبت می رسد و از اواخر اردیبهشت شاهد فعالیت رسمی این شرکت خواهیم بود.

    وی در خصوص قرار داد سایپا با رنو گفت: این دو شرکت به تفاهم اولیه رسیده‌اند اما مدیران و کارشناسان دو شرکت در حال بررسی قرارداد هستند که این امر زمان خاص خودش را می‌طلبد.

    صالحی نیا در خصوص قرارداد ایران خودور با خودرو سازی فیات تصریح کرد: مذاکرات ایران خودرو با فیات همچنان ادامه دارد اما هنوز صحبتی مبنی بر اینکه آیا این دو شرکت سهام متقابل خریداری کنند یا اینکه مانند قرارداد پژو به صورت جوینت ونچر(شرکت مشترک)، عمل کنند، نشده است اما مذاکرات همچنان ادامه دارد و هنوز همکاری این دو شرکت نهایی نشده است. و با توجه به تنوع تولیدات شرکت فیات، بحث های فنی در این خصوص همچنان ادامه دارد اما دو طرف سعی دارند به یک تفاهم مشترک برسند.

    دارایی‌های گروه خودروسازی فیات غالباً در بیرون از خاک ایتالیا قرار دارند، که بخش اعظم آن، در کشور برزیل مستقر می‌باشد. کمپانی فیات همچنین در کشورهای آرژانتین و لهستان نیز دارای کارخانجات تولیدی است. شرکت فیات سابقه طولانی در واگذاری حق امتیاز به دولت‌ها و سایر کمپانی‌ها، بدون در نظر گرفتن سیاست محلی در کشور آنها، دارد. این شرکت ایتالیایی همچنین، در شرکت‌های خودروسازی مستقر در فرانسه، ترکیه، مصر٫ آفریقای جنوبی٫ هند، صربستان، پاکستان و چین، سرمایه‌گذاری‌های مشترک دارد.

    گروه صنعتی فیات در طول بیش از یک قرن فعالیت، موفق به خریداری شرکت‌های زیادی شده‌است. فیات در سال 1968 لانچیا را بدست آورد، در 1969 فراری و در 1986 شرکت آلفا رومئو را از دولت ایتالیا خریداری نمود، در 1993 خودروسازی مازراتی را تصاحب کرد، در سال 2011 نیز به‌ترتیب کرایسلر، دوج و جیپ را بدست آورد. این شرکت، از طریق شرکت تابعه صنایع فیات نیز مالک 89٫9٪ درصد از سهام شرکت صنایع سنگین اویکو می‌باشد. از تاریخ 27 ژانویه 2014 در پی تاسیس گروه فیات کرایسلر اتومبیلز، شرکت فیات و کرایسلر، به‌همراه کلیه شرکت‌های تابعه، زیرمجموعه و فرعی آنها، زیر چتر این گروه خودروسازی، که توسط فیات مدیریت می‌شود، قرار گرفتند.


    اخبار مرتبط
    بازگشت رسمی پژو از تیر ماه
    بازگشت رسمی پژو از تیر ماه
    ایران‌خودرو و پژو در حالی از اردیبهشت‌ماه امسال همکاری مشترک خود را رسما آغاز می‌کنند که در اولین قدم تولیدی، پژو ۲۰۶ پلاس یا همان ۲۰۷ آی، میهمان ...

    قرارداد پژو از ال۹۰ کامل‌تر است
    فیات در سرمایه گذاری بیشتر کاربرد دارد
    قرارداد پژو از ال۹۰ کامل‌تر است
    عضو هیات علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت گفت: قرارداد پژو حتی در بخش هایی از قرارداد ال 90 سرتر است و اگر به درستی اجرا شود نام ایران را در ...

    پژو مجوز رسمی سرمایه‌گذاری در ایران را گرفت
    پژو مجوز رسمی سرمایه‌گذاری در ایران را گرفت
    مدیر منطقه آفریقا - غرب آسیای پژو در مصاحبه با پایگاه اینترنتی فرانسوی چلنج ضمن اعلام خبر گرفتن مجوز رسمی سرمایه گذاری پژو در ایران گفت: با این مجوز ...

    چهارمین برند ملی رقیب خودروهای چینی و کره‌ای
    ایکس409 در راه بازار
    چهارمین برند ملی رقیب خودروهای چینی و کره‌ای
    ایران خودرو در نظر دارد امسال از چهارمین برند ملی خود با عنوان ایکس409 رونمایی کرده و آن را به عنوان رقیب خودروهای کره ای و چینی وارد بازار کند.

    جزئیات تکمیلی از همکاری پژو و ایران خودرو
    در گفتگو با قائم مقام مدیرکل پژو عنوان شد؛
    جزئیات تکمیلی از همکاری پژو و ایران خودرو
    یک مقام ارشد پژو درباره همکاری این خودروساز فرانسوی با ایران‌خودرو توضیحاتی ارائه کرد و گفت: درمورد تولید خودروهای مشترک هنوز گفت‌و‌گوها ادامه دارد و ...

    آغاز کار رسمی پژو از اواخر اردیبهشت/قرارداد اولیه با رنو امضا شد
    معاون وزیر صنعت اعلام کرد:
    آغاز کار رسمی پژو از اواخر اردیبهشت/قرارداد اولیه با رنو امضا شد
    معاون امور صنایع وزارت صنعت از امضای قرارداد اولیه رنو با سایپا خبرداد و گفت: شرکت مشترک ایران‌خودرو با پژو، اواخر اردیبهشت کار اجرایی برای تولید ...

    نظرات

    نظر شما

    : : :




    آرین پارس موتور

    کرمان موتور

    ایران خودرو

    مدیران خودرو



    پرشیا خودرو

    تابلو نرخ
    اینفوگرافی


    کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
    نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    khordonegaran
    Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.