به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، این گروه خودروسازی فرانسوی اعلام کرد قیمت گذاری بالاتر، فروش مدلهای سودآور و کاهش هزینه، حاشیه سود عملیاتی را از پنج درصد در سال ۲۰۱۵ به شش درصد در سال ۲۰۱۶ افزایش داد.
این گروه متوسط حاشیه سود هدف گذاری شده برای سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ را به ۴.۵ درصد افزایش داد اما درباره جزئیات مذاکرات خرید اوپل حاضر به اظهارنظر نشد.
ژاپن باپتیست دو شاتیون، مدیرمالی پژوسیتروئن به خبرنگاران گفت: ۶.۸ میلیارد یورو (۷.۲ میلیارد دلار) نقدینگی که این شرکت دارد، اجازه می دهد سرمایه گذاریهای سودآوری به نفع سهامدارانش انجام دهد اما در این مرحله هیچ اطمینانی نسبت به نتیجه مذاکرات وجود ندارد.
این گروه خودروسازی فرانسوی و جنرال موتورز در ۱۴ فوریه تایید کردند که سرگرم مذاکره برای ادغام پژوسیتروئن و اوپل هستند تا دومین خودروساز بزرگ اروپا از نظر میزان فروش پس از فولکس واگن را ایجاد کنند.
منابع آگاه به رویترز اظهار کردند پژوسیتروئن انتظار دارد این قرارداد مجموع فروش این گروه خودروسازی در فاصله سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ را به ۵ میلیون دستگاه برساند و بین ۱.۵ تا ۲ میلیارد یورو صرفه جویی به همراه داشته باشد.
عایدی خالص پژوسیتروئن ۹۲ درصد در سال گذشته افزایش یافت و به ۱.۷۳ میلیارد یورو رسید. درآمد عملیاتی در مدت مذکور ۱۸ درصد رشد کرد و به ۳.۲۳۵ میلیارد یورو رسید که بالاتر از ۳.۱۴ میلیارد یورو مورد پیش بینی تحلیلگران بود. درآمد این شرکت هم به ۵۴ میلیارد یورو رسید که بالاتر از ۵۳.۷ میلیارد یوروی پیش بینی شده از سوی بازار بود.
تحت ریاست کارلوس تاوارس، پژوسیتروئن از ورشکستگی سال ۲۰۱۴ که با کمک مالی دولت فرانسه همراه شد، احیا شده است و سودآوری را به رکورد قابل توجهی افزایش داده که تا حدودی به دلیل برنامه کاهش هزینه مورد پیشنهاد فیلیپ وارین، مدیرعامل سابق این شرکت بوده است.
کاهش بودجه توسعه اضطراری، کمبودی را در خط تولید مدلهای جدید بر جای گذاشته بود که اکنون حل شده است.
بر اساس گزارش رویترز، پژوسیتروئن پرداخت سود به میزان ۰.۴۸ یورو به ازای هر سود برای درآمد سال ۲۰۱۶ پیشنهاد کرده که نخستین سود سهامی خواهد بود که این شرکت از سال ۲۰۱۱ پرداخت می کند.
این خودروساز تقاضای ثابت در بازارهای اروپا، آمریکای لاتین و روسیه در سال جاری و رشد پنج درصد در بازار چین را انتظار دارد.