به گزارش خودرونگاران به نقل از ایسنا، این اقدام، به طور بالقوه جاهطلبیهای «تسلا» برای تولید خودروها و کامیونهای خودران را که «ایلان ماسک»، مدیرعامل این شرکت، بارها از آن بهعنوان مرحله بعدی رشد این تولیدکننده خودروهای الکتریکی یاد کرده است، مختل خواهد کرد.
یک منبع مطلع از این موضوع به رویترز اظهار کرد: زمانی که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، تعرفههای 34 درصدی بر کالاهای چینی اعمال کرد، «تسلا» تعرفههای اضافی را پذیرفت، اما نتوانست تعرفههای بالاتر را تحمل کند و برنامههای واردات را به حالت تعلیق درآورد.
ترامپ در اوایل آوریل، تعرفهها را بر چین تا 145 درصد افزایش داد که نشاندهنده شروع یک جنگ تجاری تلخ و تازه میان بزرگترین اقتصادهای جهان بود. قطعات وارداتی «تسلا» نیز مشمول مالیات 25 درصدی اضافی ترامپ برای خودروها و قطعات خودروی وارداتی، هستند.
«ایلان ماسک» ماه گذشته، به تأثیر قابل توجه تعرفهها بر «تسلا» اذعان کرد. این شرکت، تمام خودروهای فروخته شده در آمریکا را در داخل کشور تولید میکند، اما از سراسر جهان، چندین قطعه کلیدی را وارد میکند و چین در زنجیره تامین، نقش اصلی را ایفا میکند.
جنگ تعرفهای آمریکا و چین به طور بالقوه از موانع تجاری بیشتر برای «تسلا» خبر میدهد. این شرکت خودروسازی در حال حاضر، با توجه به قدیمیشدن مدلهایش، رقابت شدید تولیدکنندگان چینی و تغییر ترجیحات مصرفکنندگان به سمت خودروهای هیبریدی نسبت به خودروهای کاملا برقی، با کاهش مداوم فروش، دست و پنجه نرم میکند.
بر اساس گزارش رویترز، «تسلا» همچنین با تحریم مصرفکنندگان، به ویژه در اروپا، به دلیل فعالیتهای سیاسی مدیرعامل این شرکت مواجه است.