به گزارش خودرونگاران به نقل از ورج، مالکان این خودرو می توانند برای بازوبسته کردن قفل، مدیریت سیستم تهویه مطبوع و برخی امور دیگر از برنامه تلفن همراه مربوطه استفاده کنند و حتی زمان شارژ این خودروی هیبریدی که با برق هم کار میکند را برنامه ریزی کنند.
کاربران برای استفاده از این برنامه همراه باید گوشی خود را به شبکه وای – فای خودروی یاد شده متصل کنند. این در حالی است که در برنامه های مشابه از قابلیت شبکههای مخابراتی استفاده می شود. این روش عجیب و ناایمن امکان سواستفاده هکرها را به وجود آورده است.
گروهی از محققان امنیتی موسسه PenTestPartners با هک کردن کلمه عبور پیش فرض شبکه وای – فای خودروی Outlander ، توانسته اند آن را فریب داده و به جای مالک خودرو به آن دستور دهند. از کار انداختن سیستم ضدسرقت، جلوگیری کردن از شارژ خودرو و خاموش کردن سیستم تهویه مطبوع از جمله خرابکاری هایی است که با هک کردن شبکه وای – فای خودروی مذکور ممکن شده است.
اگر چه در جریان این حمله هکری باز کردن قفل خودرو ممکن نشده، اما باید توجه داشت با از کار انداختن سیستم ضدسرقت، می توان خودروی یاد شده را به راحتی دزدید.
محققان می گویند مالکان این خودرو باید برای حفظ امنیت خود حداقل کلمه عبورشبکه وای – فای آن را تغییر دهند. هر چند شیوه مورد استفاده میتسوبیشی برای هوشمندسازی Outlander دارای اشکالات جدی است.