شناسه خبر : 557459
تاریخ انتشار :
فاطمی‌امین: دولت موانع واردات خودرو را بر طرف می‌کند

فاطمی‌امین: دولت موانع واردات خودرو را بر طرف می‌کند

خودرونگاران_ وزیر صنعت،معدن و تجارت با تاکید بر اینکه از هفته گذشته ثبت سفارش برای واردات خودرو آغاز شده است، گفت: بخش خصوصی باید تلاش کند تا زودتر واردات انجام شود، دولت هم اگر در این مسیر مانعی ایجاد شود، حل خواهد کرد.

به گزارش خودرونگاران به نقل از ایرنا، فاطمی امین وزیر صنعت معدن تجارت در حاشیه جلسه هیئت دولت در مورد زمان واردات خودروهای خارجی به کشور گفت: دولت اقدامات لازم را برای این کار انجام داده است، آیین نامه مورد نیاز نیز تدوین شده، شرایط برای ثبت سفارش نیز فراهم شده است، حدود چهار سال بود که این ساز و کار تعطیل شده بود.

وی با بیان اینکه قانون مجلس برای ساماندهی صنعت خودرو قید و شرط خوبی برای واردات خودرو گذاشته است، اظهار داشت: طبق قانون ساماندهی صنعت خودرو، واردات خودرو باید به انتقال فناوری پیوند بخورد ، این اقدام ساز و کار خاص خود را دارد، نوبت فعالان اقتصادی است که این کار را پیگیری کنند تعداد زیادی درخواست داده اند، پرونده تعدادی از درخواست کنندگان کامل شده است.

وی با تاکید بر اینکه از هفته گذشته ثبت سفارش برای واردات خودرو آغاز شد،ادامه داد: بخش خصوصی باید تلاش کند تا زودتر واردات انجام شود، دولت هم اگر در این مسیر مانعی ایجاد شود، حل خواهد کرد.


نظرات

نظر شما

: : :




آرین پارس موتور

کرمان موتور

ایران خودرو

مدیران خودرو



پرشیا خودرو

تابلو نرخ
اینفوگرافی


کلیه حقوق این سایت برای خودرونگاران محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

khordonegaran
Copyright © 2021 www.‎khordonegaran.ir‎, All rights reserved.